Fosta vedetă Pro TV a uimit pe toată lumea cu gestul ei emoționant. Împreună cu fundația Chhanv, Iulia a decis să meargă să viziteze fetele care au supraviețuit atacurilor cu acid, reușind să aducă câte un zâmbet pe fețele lor.

„Ele sunt eroine, supraviețuitoare și sunt luptătoare. Nu ne putem imagina cu ce se confruntă ele în fiecare zi. Prin urmare, ele au nevoie de suportul nostru”, a declarat Iulia, care s-a fotografiat alăturid e aceste tinere. „Bineînțeles, suportul financiar este minunat pentru ele, dar au nevoie și de suport emoțional. Imaginați-vă cum e să vă treziți într-o zi și să nu vă mai puteți vedea în oglindă, așa cum vă știați. Și adesea, multe dintre ele sunt respinse de societate, iar aceasta este principala problemă. Ele sunt respinse de societate și noi suntem societatea. E responsabilitatea noastre să luam aceste tinere de mâini și să fim alături de ele. Și acest lucru, putem să-l facem fără bani. Eu voi fi alături de aceste fete cât de mult pot”, a mai spus Iulia, potrivit Bombay Times.

Gestul emoționant făcut de Iulia Vântur în India. Toată lumea a lăudat-oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

De ani de zile, de când s-a aflat că Iulia ar forma un cuplu cu Salman Khan, românca se află în atenția presei din Mumbai. Cu toate acestea, nici ea, nici starul de la Bollywood nu și-au negat și nici nu și-au confirmat relația. Cu toate acestea, superba blondă susține că iubește India și a vorbit foarte frumos despre țara care a adoptat-o. „E foarte frumoasă. A fost o experiență provocatoare pentru mine pentru că am învățat așa multe lucruri. Dar m-am bucurat de tot acest proces de învățare și iubesc cultura indiană și căldura oameniilor de aici. Să trăiesc într-o țară cu o mentalitate diferită nu e ușor, dar în India am cunoscut oameni uimitori și atât de frumoși. Acesta a fost norocul meu, să găsesc prieteni buni aici. Acest lucru m-a făcut să mă îndrăgostesc de India, oamenii pe care i-am cunoscut aici”, a declarat Iulia și pentru Times of India.

Citește și: