Edith Gonzalez s-a stins în viață după o luptă lungă cu cancerul ovarian. Ea a murit cu o mare durere în suflet, că nu a apucat să-i organizeze aniversarea de 15 ani fiicei sale, cele două având o legătură extrem de puternică. Constanza stă acum cu tatăl ei biologic, Santiago Creel, însă ea i-a adus un tribut emoționant mamei sale.

Pentru că este luna luptei împotriva cancerului, Fundația „Hearts on the Move” a organizat un eveniment în amintirea actriței din „Inimă sălbatică” și „Salome”, de la care nu a lipsit nici fiica lui Edith, unde a avut un moment special, ce i-a făcut pe mulți să plângă. Acesta a fost una din rarele apariții ale Constanzei, care a ieșit din lumina reflectoarelor după moartea mamei ei.

Mama lui Edith Gonzalez a suferit un șoc după moartea fiicei ei. Nu se poate opri din plâns: „Vin după tine, copila mea!”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Constanza, impreună cu verișoara ei și unchiul ei, Victor Gonzalez, au scris un mesaj plin de emoție pentru regretata actriță și l-au citit împreună în fața tuturor.

Constanza a adăugat, vizbil emoționată: „Mamă, te iubesc. Îmi voi aminti de tine mereu și pentru totdeauna”, iar mulți din public au izbucnit în lacrimi.

Vor înființa o fundație cu numele actriței

Constanza a fost completată imediat de unchiul ei. “N-o să te pot uita. N-o să te uit din seara în care te-am pierdut. Sper că te voi mai întâlni și atunci când se va întâmpla, să nu mai pleci niciodată.”, a spus Víctor González.

De altfel, fratele actriței a anunțat că el și Constanza vor înființa în curând o fundație ce va purta numele actriței și va avea ca rol să promoveze lupta împotriva cancerului. Mai mult, Constanza va fi cea care se va ocupa de organizație după ce va împlini 18 ani, în august 2022, și va fi majoră.

Victor Gonzalez a dezvăluit și că nepoata lui iubește muzica și este o tânără foarte deșteaptă și sigură pe ea, dar nu crede că va merge pe urmele mamei ei, ci va urma cel mai probabil o altă carieră. Cât despre regretata lui soră, el a declartă că Edith a înfruntat boala „nu ca un războinic, ci cu stoicism”.

Contul de socializare al actriței este din nou activ și va rămâne în acest fel de acum înainte. Constanza își dorește ca mama ei să nu fie uitată niciodată, astfel că orice proiect în care Edith Gonzalez trebuia să participe, va fi prezentat pe internet.

Constanza era doar o copilă când a murit mama ei, iar acum aceasta s-a schimbat total. S-a maturizat și s-a transformat într-o adolescentă foarte frumoasă, iar mama ei ar fi fost tare mândră cu ea. De altfel, ea a moștenit trăsăturile frumoase ale mamei ei.

“Să o văd pe Constanza, dar și pe fratele lui Edith, mă face să fiu foarte emoționantă. Acum mult timp când am întâlnit-o pe fata ei, era doar o copilă. Acum îi simt prezența prietenei mele prin intermediul familiei ei.”, a spus la eveniment și Verónica del Castillo, o bună prietenă de a lui Edith.

Citește și: