Frumoasa actriță și-a făcut renume la Hollywood pentru faptul că își schimbă des bărbații și nu poate să stea foarte mult într-o căsnicie, fiind cunoscută și a „distrugătoare de căsnicie”. Însă, ea a reușit să uimească pe toată lumea, după ce a început să formeze alături de  Brad Pitt, unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Au format un cuplu din 2005, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare de la „Domnul și doamna Smith”, pe vremea când actorul era căsătorit cu Jennifer Aniston. După aproape 10 ani de relație, cei doi au decis să se căsătorească în 2014, însă mariajul lor nu a durat mai mult de doi ani, pentru că Jolie a cerut divorțul.

Cu toate acestea, actrița susține că a apelat la gesturi disperate pentru a-și salva căsnicia. Mai exact, ea a decis să joace din nou alături de Brad Pitt, în filmul „By the Sea”, sperând că dacă vor lucra din nou împreună la un proiect așa important, astfel vor reuși să aprindă din nou flacăra iubirii și va avea un impact pozitiv asupra relației lor, dar nu a fost așa.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu, cerut pentru a doua oară în căsătorie. Pe cine a cucerit din nou îndrăgitul bucătar

Căsnicia lor a durat doar doi ani

„Ne-am cunoscut când am lucrat împreună și am colaborat foarte bine…Îmi doream să facem împreună o treabă serioasă…M-am gândit că va fi bine pentru noi să comunicăm mai mult. Într-un anumit fel a fost bine, dar pe de altă parte am învățat și anumite lucruri. Însă a fost o gravitate a situației care a continuat să existe și nu din cauza filmului. A fost ceva cu care noi ne confruntam…lucrurile se întâmplă cu anumite motive. De ce am scris chiar acest scenariu de film. De ce ne-am simțit așa cum ne-am simțit atunci când l-am făcut? Nu știu sigur”,  a declarat Angie.

Mai mult, ea a recunoscut că ”n-a fost tocmai cea mai bună idee” să lucreze cu soțul ei la un film care prezenta povestea unui cuplu problematic, deși la momentul acela, actrița susținea că că între ea și Brad Pitt nu exista nicio problemă.

„În ultimul deceniu, mi-am pierdut mama. Am trecut printr-o mastectomie, iar apoi m-am speriat de cancerul ovarian și am mai trecut printr-o operație și multe alte lucruri care se întâmplă în viață și trebuie să treci prin ele. O bucățică de artă poate aduce uneori vindecare sau ceva dificil. Nu știu, dar mă bucur că am făcut acel film și am făcut descoperiri împreună. Chiar dacă nu a rezolvat problemele pe care le aveam, ne-a comunicat ceva ce trebuia să înțelegem amândoi”, a mai precizat actrița.

 

Angelina Jolie a intentat divorț, anul trecut, în luna spetembrie. Ea și Brad Pitt au împreună șase copii,  trei biologici și trei adoptați: Maddox (16 ani), Pax (13 ani), Zahara (12 ani ), Shiloh (11 ani), și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 9 ani.

Citește și: