Impact.ro a aflat, în exclusivitate, care este gestul ciudat făcut de Irinel Columbeanu față de Mr. Pink. El a dezvăluit ce i-a cerut actualului iubit al Monicăi Gabor, la mai bine de zece ani de la începutul relației celor doi.

Mr. Pink și Monica Gabor, fostă Columbeanu, formează un cuplu discret de mai bine de zece ani. Cu toate că afacerile și vacanțele l-au dus în aproape toate colțurile Europei, miliardarul nu a ajuns, până acum, în România, nici măcar pentru a-i fi alături partenerei sale în două momente dificile pentru ea, pierderea părinților. Acest lucru s-ar putea schimba în zilele următoare.

Irinel Columbeanu se pregătește pentru lansarea cărții sale, „Apofenia”, în paginile căreia a făcut mărturisiri inclusiv despre căsnicia cu Monica Gabor. În mod surprinzător, Irinel Columbeanu a dezvăluit că și-a invitat fosta soție, dar și pe iubitul acesteia, la evenimentul programat peste doar o săptămână.

„Îi aștept, eu i-am invitat pe amândoi, așa mi s-a părut normal. I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni amândoi, împreună cu Irina, la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie. A zis că studiază varianta, să mai vadă.

Irina o să aibă școala, la ea e mai dificil.

Sunt un om discret, nu-mi place să întreb prea multe. Va depinde însă și de situația cu restricțiile din pandemie. El nu a fost niciodată în România”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Nu vreau să-i fac probleme”

Irinel Columbeanu a mai dezvăluit că ultima oară s-a întâlnit cu Monica Gabor în urmă cu un an, în București. „Vreau să vină la lansare, așa ar fi frumos. Nu vreau însă să-i fac probleme, eu am invitat-o. De acum un an nu a mai fost în țară.Anul trecut în februarie, ne-am întâlnit, de aceea m-am și gândit că poate vine și anul ăsta. Atunci m-am văzut cu ea, nu și cu Irina. S-a dus la Bacău, și după ne-am întâlnit”, a adăugat fostul afacerist de la Izvorani.

Recent, Mr. Pink a petrecut câteva zile în Italia, unde s-a întâlnit cu Ramona Gabor. Sora Monicăi a postat de altfel câteva fotografii de la întâlnirea lor, ea colaborând pe plan profesional cu Mr. Pink.

Vezi și Reacția complet neașteptată a Monicăi Gabor după ce Irinel Columbeanu și-a lansat cartea. Însă Romanița Iovan i-a lăsat pe toți mască!

Citește și:

Gina Pistol a postat o imagine cu micuța Josephine și a iscat un val de reacții

Alina Laufer și-a dus gemenii la creșă. Ce s-a întâmplat cu aceștia după numai o săptămână