Concret, fostul dictator i-a sărutat solistei mâna în public. Acel moment ar fi înfuriat-o teribil pe Elena Ceaușescu.

Matilda Pascal Cojocărițaa fost remarcată prima dată în anul 1979. Avea doar 21 de ani și a câștigat ceea ce era la acel moment un premiu echivalent al titlului de Miss România din prezent. Evenimentul a avut loc la Costinești. Pentru Matilda Pascal Cojocărița a fost începutul carierei, una înfloritoare și acum.

Adevărul despre Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu

A ajuns una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România, dar lucrurile nu au fost ușoare pentru Matilda Pascal Cojocărița pe vremea lui Nicolae Ceaușescu. Se zvonește că dictatorul ar fi spus despre ea că este „o comoară națională cu voce de privighetoare”, conform Shtiu.ro.

Se pare că aceste vorbe au stârnit furia Elenei Ceaușescu, cea care suferea teribil de gelozie. Nu s-a oprit aici, ci a încercat să își „lovească” presupusa rivală.

Un apropiat al cântăreței de muzică populară a povestit, ani mai târziu, că motivul crizelor de gelozie ale Elenei Ceaușescu ar fi fost momentul în care soțul ei i-a sărutat mâna Matildei Pascal Cojocărița, scenă care a apărut la TV, pe postul național.

Ulterior, soția dictatorului a decis ca artista de muzică populară să fie interzisă la petrecerile la care participau ea și soțul ei.

Potrivit aceluiași apropiat al Matildei Pascal Cojocărița, crizele Elenei au durat zile întregi, ba chiar începuse să o urască pe artistă. Asta deși niciodată nu s-a dovedit că aceasta ar fi avut cu adevărat o idilă cu dictatorul.

Este foarte posibil ca Nicolae Ceaușescu să fi făcut o pasiune pentru Matilda Pascal Cojocărița, însă artista refuză să vorbească despre acest zvon.

Cu cine s-a căsătorit cântăreața de muzică populară

Matilda Pascal Cojocărița s-a căsătorit prima oară în anul 1980. Din acea poveste de dragoste a venit pe lume un fiu. Din păcate, mariajul s-a încheiat, iar ea a fost nevoită să plece împreună cu băiatul ei, când acesta avea doar cinci ani.

A ajuns la Bistrița, la violonistul Ștefan Cigu, pe care îl cunoștea după ce au cântat împreună la diverse concerte, prin țară. După o perioadă, au decis să se căsătorească și iată-i că formează și în prezent unul dintre cele mai sudate și mai îndrăgite cupluri din domeniul muzicii populare.

S-au stabilit permanent în Bistrița, împreună cu cei trei copii ai lor: fiul Matildei și un băiat și o fată din căsnicia anterioară a lui Ștefan Cigu. Toți cei trei copii au călcat pe urmele părinților și au în prezent tot cariere de succes în muzică.

Vezi și Ea este singura nepoată a lui Nicolae Ceaușescu. Are 23 de ani și este de o frumusețe rară

Citește și:

Ce cadou complet ieșit din comun i-a făcut Deea Maxer soțului său. Dinu Maxer a rămas fără cuvinte! Puține femei ar avea curajul să procedeze astfel! Imaginile care spun totul!

Imagini de la ziua de naștere a Corneliei Rednic. Solista a împlinit 47 de ani și e de nerecunoscut după ce a slăbit 33 kg în 3 luni