Ducesa de Sussex a avut primul ei proiect de când a devenit soția prințului Harry. Ea a lansat, în scop caritabil, o carte de bucate, intitulată „Together: Our Community Cookbook”, iar pe durata întregului eveniment prințul Harry i-a fost alături ca un soț adevărat și a susținut-o. Ba mai mult, el a fost protagonistul unor momente adorabile, care au stârnit imediat amuzamentul publicului.

 

Mai exact, Harry  se pare că este topit după mâncarea făcută după rețetele lui Meghan, fiind văzut de multe ori dând târcoale bufetului suedez. Iar la un moment dat, s-a gândit să-și facă câteva provizii și a fost surprins în timp ce ascundea ștrengărește la spate niște produse de patiserie, samosas, când lângă el și-a făcut apariția un grup de curioși.  Întregul moment a fost filmat de jurnalistul Chris Ship de la postul TV, ITV. Când a realizat că a fost prins în fapt, roșcovanul râde poznaș la cameră.

Citește și: Ultimele detalii despre nunta fostului Principe Nicolae. Anunțul făcut de nepotul regelui Mihai în urmă cu puțin timp

Doria Ragland a fost alături de fiica ei

Un alt moment amuzant,  surprins tot de Chris Shiop, a avut loc la sfârșitul evenimentului. O pală de vânt i-a ciufulit părul lui Meghan, în timp ce stătea de vorbă cu invitații ei, iar Harry care era pe fază și se afla în spatele soției sale, a intervenit rapid și i-a aranjat amuzat  suvițele de păr, soția lui mulțumindu-i cu un zâmbet.

 

La evenimentul lui Meghan, și-a făcut apariția și mama fostei actriței americane, Doria Ragland, care a ținut să fie alături de fiica ei într-o zi atât de specială ca să o susțină.

 

Meghan Markle a ținut la eveniment și un speech de trei minute, în care le-a mulțumit tuturor pentru susținere.

Citește și: