Imaginile cu ducesa de Cambridge la înmormântara prințului Philip, care a avut loc sâmbătă într-un cadru restrâns, au cucerit internetul. Toată lumea a admirat-o pentru eleganța și simplitatea ei, însă un detaliu le-a atras atenția tuturor.

Pentru a-i aduce un ultim omagiu prințului Philip și pentru iubirea dintre el și regină, Kate a purtat la tristul eveniment niște bijuterii speciale, ce au o valoare sentimentală foarte mare. Este vorba de o pereche de cercei care au o legătură importantă cu regina Elisabeta și soțul ei cu care a căsătorită timp de 73 de ani, potrivit revistei People.

Kate a purtat cerceii de perle din Bahrain ai reginei, care i-au fost dăruiți la nunta sa cu Philip, în 1947. Cerceii conțin un diamant mare rotund, de care atârnă alte trei diamante mici, care fac loc către perla atârnată. Aceste bijuterii aveau o valoare sentimentală foarte mare pentru regină și prințul Philip, iar Kate știa acest lucru și i-a purtat special ca să le celebreze iubirea, iar gestul ei mai mult ca singur a mișcat-o pe regină.

The funeral of Prince Philip, Duke of Edinburgh, Service, St George’s Chapel, Windsor Castle, Berkshire, UK – 17 Apr 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Kate mai a purtat acești cercei deosebiți inclusiv la ceremonia organizată pentru Ziua Memorială din 2016, la doar un an după ce regina i-a purtat la același eveniment.

La fel ca toți invitații prezenți, Kate a purtat o mască neagră, iar din cauza restricițiilor de Covid-19, la ceremonie au participat doar 30 de persoane.

După ceremonie, William și prințul Harry, care s-au văzut la înmormântare pentru prima dată după mai bine de un an, au putut fi văzuți mergând și vorbind împreună alături de Kate.

În zilele de dinaintea înmormântării au fost publicate mai multe fotografii nemaivăzute ale lui Philip, în timp ce petrecea timpul cu familia sa, multe fintre acestea fiind făcute de Kate.

„Voi fi mereu recunoscător că soția mea a avut atâția ani să-l cunoască pe bunicul meu, dar și pentru amabilitatea pe care el i-a arătat-o”, a spus William despre soția sa, Kate Middleton.

Înainte de a se alătura familiei regale, Kate a participat la Duke of Edinburgh Award, un program de dezvoltare a tinerilor, fondat de Prințul Philip, în timpul în care ea a fost la Colegiul Marlborough.

„Premiul Duke of Edinburgh este o modalitate atât de grozavă pentru tinerii de a crește în încredere, de a învăța noi abilități, de a lucra ca parte a unei echipe și de a se distra pe parcurs”, a spus ea mai târziu.

Citește și:

Prințul Philip i-a cerut trei lucruri lui Charles înainte să moară. Ce i-a spus de regină?

Cât de mult îl iubea ! Gestul emoționant făcut de regină, la înmormântarea soțului ei