S-a iubit cu cele mai furmoase femei de la Hollywood, precum Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Jennifer Lopez și prin pat i-a trecut și frumoasa olteancă Mădălina Ghenea. Nici ea nu l-a convins pe actor să meargă la altar, deși toată lumea credea că pentru cei doi bat clopotele de nuntă. După despărțirea de româncă, actorul a început în 2014, o relație cu fostul fotomodel Morgan Brown, în prezent, femeie de afaceri în domeniul designului de interior.

Citește și: Kemal din „Dragoste infinită” și soția lui au fugit în Maldive pentru luna de miere. Iată primele imagini de pe insula paradis. Fahriye Evcen este superbă

Se iubește cu Morgan de trei ani

Gerard Butler, pe plajă în MexicSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

După mai multe despărțiri și împăcări, Morgan și Butler  formează iar un cuplu și sunt împreună într-o vacanță în Mexic. Cei doi au fost surprinși de paparazzi pe plaja Tulum din Mexic, însă cel care a atras atenția tuturor este chiar celebrul actor. Dacă până acum femeile suspinau după el de câte ori îl vedeau la plajă pentru corpul său de invidiat, acesta a devenit de nerecunoscut. Cu barbă și părul prins într-o coadă, acesta se pare că s-a neglijat total și a luat foarte mult în greutate, mușchii săi bine conturați fiind înlocuiți de colăcei de grăsime. Noua sa imagine nu mai amintește  deloc de cea cu care și-a obișnuit admiratoarele și care îi aducea locuri fruntașe în topurile celor mai doriți bărbați de la Hollywood.

Citește și: