Galant, frumos și mereu elegant, Butler, unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood,  a atras mereu privirile tuturor femeilor, mai ales pentru corpul lui bine lucrat. Însă, imaginea sa de bărbat fatal de la Hollywood a dispărut ca prin minune.

Gerard Butler s-a iubit cu Mădălina Ghenea

Actorul scoțian se află zilele acestea în țara natală unde filmează pentru noua sa peliculă „Keepers”, unde acesta afișează o imagine departe de cea a unui sex-simbol, așa cum nu a mai fost văzut niciodată. Fostul iubit al Mădălinei Ghenea s-a îngrășat câteva kilograme bune pentru acest rol și are un look total neîngrijit cu părul crescut și nebărbierit, care parcă nu mai seamănă deloc cu chipeșul spartan după care suspinau toate reprezentantele sexului frumos.

Starul, în vârstă de 47 de ani, s-a iubit cu mai multe frumuseți de la Hollywood. Pe lângă povestea de dragoste cu Mădălina Ghenea, pe care a urmărit-o cu sufletul la gură întreaga Românie, Butler s-a iubit și cu actrițe mult mai cunoscute, considerate unele dintre cele mai sexy femei din lume. Printre acestea se numără Naomi Campbell, Cameron Diaz, Jessica Biel sau fermecătoarea Jennifer Aniston.