Ceea ce a urmat pare să confirme această variantă. Mădălina Ghenea a devenit între timp mămică, dar Gerard Butler, în vârstă de 48 de ani, incă se distrează. Profită  încă de statutul de iubit și încearcă toate senzațiile tari în cuplu, alături de Morgan Brown.

Întrebat într-un interviu recent legat de viața sa sexuală, actorul a spus că adoră să facă sex în locuri neobișnuite. Ori de câte ori vizitează un loc ”interesant”, simte chemarea de a face dragoste acolo.

A făcut sex pe marginea unui vulcan și pe un ghețar

Deși admite că nu a făcut niciodată sex în avion, s-a întâmplat să devină intim cu partenera sa pe marginea unui vulcan sau pe un ghețar.

”Am făcut sex pe marginea vulcanului o dată. A fost destul de tare. De fapt, a fost cam fierbinte. Și pe un ghețar”, a dezvăluit el.

Dacă în primul caz recunoaște că situația a fost un pic cam prea încinsă, în al doilea a fost mai mult decât incomod, pentru că posteriorul pur și simplu i s-a lipit de gheață. ”N-a fost deloc amuzant”, a explicat într-o emisiune TV starul care a impresionat cu fizicul său în ”300”.

Pe Morgan Brown, actorul a cunoscut-o la puțin timp după desărțirea de Ghenea. Relația lor e una plină de suișuri și coborâșuri. Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori până acum.

Foto: Hepta

Vezi și Cine sărută mai bine, Angelina Jolie sau Jennifer Aniston? Gerard Butler răspunde

Citește și: