Cei doi se întâlnesc, cu pauze, de mai mulți ani, iar în acest moment relația lor merge mai bine decât oricând. Atunci de ce nu a acceptat Morgan? Tocmai pentru că, în sfârșit, lucrurile chiar funcționează între cei doi, iar Morgan nu vrea să strice totul. Vedeta se teme că o căsătorie ar schimba relația dintre ei și nu e pregătită să riște, a declarat o suirsă din anturajul lor.

Potrivit acesteia, Morgan i-ar fi spus lui Gerard să mai încerce o dată la anul, iar actorul a acceptat.

Morgan și Gerard au reluat relația anul acesta, fiind fotografiați sărutându-se la premiera filmului ”Den of Thieves”. Anterior, înainte de a lua o pauză, se întâlniseră timp de trei ani.

Eternul burlac, de care toate femeile celebre se îndrăgostesc

”Gerard are reputația unui etern burlac și întotdeauna pare că se distrează fantastic. Femeilor le vine greu să țină pasul cu el, inclusiv în plan amoros. În final, însă, pare că se întoarce tot timpul la Morgan”, a mai spus sursa.

Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori în Los Angeles și pare că nu au fost niciodată despărțiți. Gerard chiar pare hotărât să se potolească și să rămână la o singură femeie, de data aceasta, a mai declarat sursa.

De-a lungul vremii, Gerard Butler a format pereche cu multe femei celebre, printre care Jennifer Aniston, Jessica Biel sau Naomi Campbel.

Vezi și Cine sărută mai bine, Angelina Jolie sau Jennifer Aniston? Gerard Butler răspunde

Citește și: