Bucurie mare în familia lui Viorel Șipoș de la 3 Sud Est. El și frumoasa sa soție, Georgiana Șipoș, vor deveni părinți pentru a doua oară, la patru ani de când soția lui a adus pe lume o fetiță. Anunțul a fost făcut de chiar de Georgiana, pe pagina ei de Instagram.

Frumoasa soție a artistului a postat prima imagine cu burtica de gravidă, iar imaginea a uimit pe mulți, pentru că sarcina pare destul de avansată. Georgina apare într-o rochie spectaculoasă, albă, în care stă fericită cu mâinile pe burtică și e în culmea fericirii.

Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o: „Felicitări!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Sarcină ușoară! 😍😍😍”, „Felicitări”, „Felicitari draga mea❤️sarcina usoara 😍😍😍 esti superba!😘😘😘”, „Ce frumoasa esti❤️!”, „Wooow, felicitări frumoasă Georgiana! Sarcina ușoară!”, „Esti superba! Sarcina usoara!”.

georgianaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

În anul 2017, Viorel Șipoș de la 3 Sud Este a devenit tată pentru prima dată. Celebrul cântăreț a postat prima fotografie cu micuța pe rețelele de socializare. Patru ani mai târziu, artistul este pregătit să devină tată din nou.

Pe lângă burtica de gravidă, Georgiana arată impecabil. Doar din față se vede că este însărcinată, pentru că altfel nu ar bănui nimeni nimic, mai ales că femeia arată senzațional.

Viorel Sipoș are o familie superbă. El s-a căsătorit cu Georgiana în 2017 și au împreună o fiică Rebeca, în vârstă de patru ani.