George Simion a arătat-o pe viitoarea lui soție

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă”, a scris George Simion pe Facebook, în dreptul unei imagini în care apare alături de o tânără frumoasă, șatenă, cu părul lung, care se pare că va deveni, peste două luni, doamna Simion. „Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a mai explicat liderul AUR.

Felicitările și urările au curs râuri, iar printre acestea am reperat și comentariul lui Luiz Lazarus, care a strâns aproape 2000 de like-uri. „Hopaaaa!!! E bine ca ai găsit-o, în sfârșit! Bravo! Mai bine mai târziu decât niciodată!”, a comentat Lazarus, al cărui mesaj a fost interpretat, de unii, drept o ironie.

George SimionSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

George Simion se însoară pe 27 august

George Simion anunță că se căsătorește pe data de 27 august și a invitat la eveniment toată populația României. Le-a transmis oamenilor, pe Facebook, că nunta e fără dar și că și-ar dori foarte mult ca invitații să vină îmbrăcați în tradiționala ie. „Aș vrea ca voi, toți, peste 1.200 de oameni și zecile-sutele de mii care accesați pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniți, dacă veniți mii, zeci de mii, și de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitații la nuntă. Sper să vină cât mai mulți cântăreți, prieteni de-ai noștri”, a spus George Simion, într-un mesaj video, pe Facebook. Liderul AUR a precizat că nunta va avea loc în satul Oveselu, din Vâlcea.

Citește și: Ploaie de nunți în weekend. Cătălina Ponor, o mireasă superbă, Andreea Berecleanu, nașă cu lacrimi în ochi, Andreea Esca, lecție de eleganță

Citește și: Bubu Cernea s-a însurat! Primele imagini de la cununie. Cine e frumoasa mireasă Elena Mogîldea