Pentru cei care se întrebau dacă GEORGE și soția lui se gândesc serios să aibă un copil împreună, acum a venit vestea cea mare, pe care cuplul a anuntaț-o ieri, în exclusivitate, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Cei doi se pregătesc să devină părinți și sunt în culmea fericirii.

Au o căsnicie fericită, călătoresc foarte mult, au joburi care le oferă des satisfacții și fiecare are un copil dintr-o căsnicie anterioară. GEORGE pe Karina, din prima căsătorie, care împlinște 8 ani în luna noiembrie, iar Ramona pe Ilinca, fiica ei în vârstă de 14 ani.

Când îți dorești cu adevărat, se împlinește

„Mă simt foarte norocos, dar în același timp am și emotii. Este primul nostru bebe împreună și familia se mărește. Suntem foarte fericiți. E încă o dovadă a faptului că dacă îți dorești cu adevărat ceva, se împlinește. Doar cu credință am reușit!
Le tinem pumnii tuturor celor care își doresc să devină părinți, dar nu au reușit încă. Le trimitem multă energie pozitivă și gânduri bune. O să fiu tată de 3 copii! Asta mă sperie cel mai tare”, a declarat GEORGE, postând pe pagina sa socială oficială și un selfie cu el, soția lui și ecografia bebelușului.

Credit foto: Facebook