George Mihăiță a intrat într-o mașină oprită și în refugiul STB. Din fericire, acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și nici nu a rănit pe nimeni. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale, scrie Click!.

Cunoscutul actor a fost urcat într-o mașină de poliție și condus de oamenii legii la INML, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemie.

„În jurul orei 21:20, conducătorul auto în vârstă de 72 de ani, care se deplasa pe Bd. Basarabia, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 86, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul staționat, lovind totodată și refugiul STB.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, în acest context fiind condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, a transmis Brigada Rutieră. Actorulș în vârstă de 72 de ani a rămas și fătă permisul de conducere pentru 90 de zile.

De 21 de ani, George Mihăiţă este directorul Teatrului de Comedie din București. În anul 2002, marele actor a fost decorat cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, ”pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”.

Vezi și Tania Budi, accident oribil: ”Am o coastă fisurată și am avut memoria pierdută”. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Citește și:

E oficial! Și-au spus Adio: “Este liberă să facă ce crede că este mai bine pentru ea”

A devenit mămică, în mare secret. Actrița și-a dus deja fetița acasă