Familia ta se va mări în luna aprilie. Cum merg pregătirile pentru venirea bebelușului?
Sufletește suntem pregătiți. În rest, suntem în pom cu pregătirile. Abia acum ne-am apucat de camera bebelușului. Sper să nu vină mai devreme decât e programat, ca să avem timp.
UPDATE: George a devenit tătic pentru a doua oară în data de 28 martie. Soția lui a născut un băiețel sănătos, de 2 kg și 200 g, la o clinică privată din București.

V-ați gândit la un nume?
Noi nu ne-am gândit la un nume. Înainte ca soția mea să afle că este însărcinată, am visat un băiețel care a venit spre mine și mi-a zis „Să știi că eu vin și vreau să mă cheme…” Încă nu vă pot spune numele, pentru că vreau să-l anunț pe pagina mea de facebook „George Official.ro”. Era 6 dimineața și m-am trezit cu piele de găină. Am simțit că e adevărat și am trezit-o pe soție din somn. Inițial nu m-a crezut, dar a doua zi când a facut testul de sarcină, s-a convins. (zâmbește)

Recent ai fost împreună cu Ramona la Monaco. Are, deci, o sarcină ușoară?
Are o sarcină ușoară. Ramona ese plină de energie și fericire. Singurul cu pofte am fost eu. (râde) Ea a muncit și muncește în continuare, face mișcare, este incredibilă.

George și Ramona.

A fost vacanța dinaintea venirii bebelușului sau deplasare în scop profesional?
A fost o combinație. Am fost în scop profesional, dar am îmbinat și utilul cu plăcutul. Soția mea, împreună cu compania la care lucrează, a lansat de curând cel mai puternic procesor de calculator din lume (Ryzen by AMD) și sunt foarte mândru de ea și de realizarile ei profesionale. Am fost să o susțin și să sărbătorim Dragobetele.

Fiica ta, Karina (8 ani), și Ilinca (16 ani), fiica Ramonei, cum au reacționat când au aflat că vor avea un frățior?
Au reacționat neașteptat de bine. Abia așteptau să fie surori mai mari și asta ne încântă foarte tare.

Ce înseamnă din punctul tău de vedere un viitor bun pentru copiii tăi?
Fericire, iubire, pace, descoperirea calităților și să facă ce le place. Să fie ei înșiși în tot ce fac.

Viitor care este, indiscutabil, realizabil și în România, fără varianta emigrării?
Mă bucur de prezent. Deocamdată, România este țara unde îmi place să trăiesc. Mă simt excelent și o iubesc. Dacă la un moment dat se va ivi o oportunitate de dezvoltare internațională, vom cântări atunci eventuala mutare. Acum e inutil să mă gândesc la așa ceva.

Cum se vede viața din unghiul tău la vârsta de 34 de ani?
Trece din ce în ce mai repede și în fiecare zi găsesc 30 de minute să fiu recunoscător pentru ce am și să mă bucur că sunt în viață și că trăiesc ceea ce am visat. Apoi trec la treabă. (zâmbește)

Ești omul prezentului sau te mai pierzi și în amintiri?
Nu am fost niciodată omul amintirilor. Mai degrabă pot spune că am fost omul viitorului. Acum trăiesc în prezent, dar am avut de învățat din experiența de a fi mereu nemulțumit și de a visa la ceva mai bun în viitor. Este o capcană incredibil de groaznică, dar cu puțină dorință reușim să trecem peste aceste lecții.

După colaborări muzicale, în 2016, cu Andreea Bănică și Amna, ce alte proiecte ai în plan?
Am în plan să îmi consolidez cariera muzicală. Sunt conștient că lumea încă mă reperează ca un personaj de televiziune, dar mie cel mai mult îmi place să cânt. Lucrez la cariera mea muzicală și mă văd numărul 1 pe radiouri, cu muzica pe care o cânt.

În ce spectacole te putem vedea în următoarea perioadă?
Doar în concerte. Sunt fericit că am un concept de show foarte îndrazneț și vast. Transformările de la “Te cunosc de undeva” mi-au deschis mintea să fac în România și, de ce nu, și în străinătate, un show unic, 100% live și cu transformări în personaje. Este absolut fabulos, iar reacția oamenilor după concerte este exact ce îmi doream de la acest show.

Ce aşteptări ai de la acest an?
Am învățat să nu mai am așteptări. Să mă bucur indiferent de rezultat. Să apreciez drumul și să îmi urmez instinctul. Am câteva obiective și sunt sigur că se întâmplă doar ce e spre binele meu și al familiei mele.

ÎNTREBARE ÎNCUIETOARE

Te sperie că vei fi tată a trei copii?
Ca să fiu sincer cu voi, da. Chiar mă sperie. Sentimentul că voi fi tată din nou este unul minunat, dar și unul plin de responsabilitate. Sunt sigur că este doar un sentiment de „necunoaștere” până când se va naște. Posibil să fie și nerăbdare.

George si cele două fiice, Karina (8 ani) și Ilinca (16 ani).

Nu pot trăi fără…

Iubire – ”Pentru că este esența vieții.”
Familie – ”Copiii și soția mă fac să mă simt un om împlinit si împreună evoluăm.”
Muzică – ”Deoarece este misiunea mea în viață.”

 

Credit foto: arhiva personală