Cum speculațiile pe tema sexului și aspectului copilului prințului Harry au luat sfârșit, după ce acesta a venit pe lume, a fost arătat publicului și numele său a fost făcut cunoscut, a venit vremea ca un alt subiect să fie tranșat. Cine va fi nașul micului Archie?

Invitat într-o emisiune de mare audiență, George Clooney, care se afla pe lista posibililor nași vehiculată de presă, dată fiind relația sa specială cu prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, a declarat că în niciun caz nu va răspunde afirmativ unei astfel de propuneri.

Totuși, nu a spus dacă a primit-o sau nu. Dar a dat foarte clar de înțeles că prințul Harry și Meghan Markle nu ar trebui să se gândească la această variantă, pentru că ar fi ”o idee proastă”, după cum s-a exprimat el.

Clooney și soția lui au fost invitați la nunta lui Harry cu Meghan, în urmă cu un an, iar Amal a fost cea care a organizat petrecerea înainte de venirea pe lume a lui Archie, așa că toată lumea se gândea că soții Clooney sunt alegerea firească pentru a fi nașii copilului.

”Ar fi o idee proastă. Nu ar trebui să fiu naș. Sunt tată de gemeni și abia pot să mă descurc”, a spus el.

”Nu îi voi fi naș. Vă asigur de asta. Sunt foarte sigur!”, a dat el asigurări.

Actorul a mai completat că nu e nimic personal și că pur și simplu nu va fi nașul nimănui.

Ca o curiozitate, micul Archie a venit pe lume chiar de ziua lui George Clooney, în 6 mai.

Vezi și George Clooney, avertisment serios legat de Meghan Markle: ”Istoria se repetă, ca în cazul prințesei Diana. Știm cu toții cum se termină”

Citește și: