Vedeta a declarat recent, în cadrul unui eveniment la care a participat în Los Angeles, că Meghan Markle, care îi este prietenă, este o victimă. ”Vreau să spun că am mai văzut asta. O vânează pe Meghan Markle peste tot, este hăituită și calomniată.

Este o femeie care e gravidă în 7 luni și este hăituită și denigrată în același fel în care a fost și prințesa Diana. Istoria se repetă și am văzut cu toții cum se termină”, a avertizat el, fiind singurul care a avut curajul să spună lucrurilor pe nume.

Luni, presa a publicat o scrisoare pe care Meghan Markle a trimis-o tatălui ei, epistolă în care ea îi reproșează acestuia că nu a luat legătura cu ea, preferând să stea de vorbă cu tabloidele în schimb. Îi amintește că ea este cea care a încercat să ia legătura cu el, iar telefoanele sale au rămas fără răspuns. Îi amintește că l-a ajutat cu bani ori de câte ori a avut nevoie și că o va face în continuare.

Practic, își acuză tatăl că minte, nu direct, încercând să înțeleagă motivația din spatele gesturilor sale.

Bineînțeles că cel care a făcut ca scrisoarea să ajungă în presă este însuși tatăl lui Meghan Markle.

”Nu vă pot spune cât de frustrant este să privești asta. Iei o scrisoare de la fiică către tată și o publici peste tot. (…) E iresponsabil!”, a mai spus Clooney.

Afirmațiile lui George Clooney au venit pe nepregătite. Presa îl întrebase dacă Meghan și Harry i-au proprus să fie nașul copilului care se va naște la sfârșitul lunii aprilie. George Clooney și soția lui, Amal, au fost la nunta prințului cu Meghan în luna mai a anului trecut.

Mai mulți prieteni de-ai lui Meghan Markle au sărit să o sprijine în ultimele zile. Una dintre acestea a declarat pentru People: ”Meg întotdeauna a tăcut și a îndurat munciuni și neadevăruri.

Ne facem griji legat de cum se reflectă toate acestea asupra stării sale și a copilului. E greșit să supui pe cineva unei astfel de traume emoționale, mai cu seamă când acea persoană este însărcinată”.

Un alt apropiat de-al ducesei, care a dorit să rămână anonim, a mai spus: ”Meg petrece atâta timp având grijă de ceilalți”, dând de înțeles că este complet nedrept ceea ce i se întâmplă fostei actrițe.

Vezi și Fotografie nemaivazută cu Meghan Markle, de când era adolescentă. E frumoasă, dar greu de recunoscut!

Citește și: