George Clooney (61 de ani) și soția lui Amal Clooney (44 de ani) au reînviat strălucirea Hollywood-ului, pierdută parcă în ultima vreme în atâtea extravaganțe cool. Cei doi au strălucit miercuri, 7 septembrie, la premiera peliculei „Ticket to paradise”, care a avut loc la Londra, la teatrul Odeon Luxe din Leicester Square. Amal a fost pur și simplu divă cu „D” mare în rochia verde mentă, semnată John Galliano și lansată în colecția din 2001, după cum anunță Daily Mail. Clooney a purtat un costum impecabil, bleumarin, la care nu și-a pus cravată, dar și-a deschis primii doi nasturi de la cămașă, pentru un look „effortless chic”. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Ticket To Paradise World Premiere – London, United Kingdom – 07 Sep 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

George Clooney, cu ambele neveste la premieră

De la premieră nu putea lipsit soția din film a lui George Clooney, buna lui prietenă Julia Roberts (54 de ani). Întâlnirea dintre cei trei a făcut deliciul fotografilor. Amal și Julia și-au complimentat ținutele, s-au îmbrățișat și s-au pupat, după care George le-a luat pe amândouă de mână și au stat la poze. Julia Roberts a purtat o rochie neagră, amplă, cu imprimeu deosebit: iniţialele persoanelor dragi, plus anii căsătoriei ei şi anii naşterii copiilor ei. Ținuta este semnată Alexander McQueen.

George Clooney și Julia Roberts au mai jucat împreună în filmele „Ocean’s Eleven” și „Money Monster”, iar acum sunt protagoniștii, dar și producătorii comediei romantice „Ticket to paradise”. În film, cei doi sunt părinți divorțați, care fac tot posibilul să strice nunta fiicei lor.

Citește și: Scandal la Hollywood! Angelina Jolie o atacă dur pe Amal Clooney: „E o invidioasă. Și-ar dori să fie ca mine”

Citește și: ”Frumușica” Julia Roberts a împlinit 53 de ani! Cum a ajutat, fără să vrea, vânzările la sutiene