Pandemia nu a făcut prea mult bine cuplurilor. O spune și actorul în vârstă de 59 de ani. ”În perioada asta toată lumea a fost nevoită să petreacă mai mult timp cu partenerul, din cauza pandemiei de coronavirus. Relațiile multor prieteni au fost puse la încercare„, a declarat el recent.

Însă, spre deosebire de alte cupluri, pandemia și faptul că au petrecut mult timp împreună nu a fost de rău augur pentru ei. “Mă simt norocos în multe feluri pentru că am întâlnit-o pe Amal. În toți acești ani nu ne-am certat niciodată”, a spus actorul.

Dacă cupluri s-au destrămat în această perioadă, ”Pentru noi însă, a fost extrem de ușor”, a mărturisit el. A fost un prilej pentru a petrece timp de calitate în familie.

Gemenii lui George și ai lui Amal, în vârstă de 42 de ani, Alexander și Ella, au trei ani și deja au o personalitate conturată, a mai spus tatăl lor.

În perioada de pandemie, cuplul a lucrat împreună la organizația pentru drepturile omului “Clooney Foundation for Justice” (CFJ), ceea ce a contribuit la consolidate relației lor, a mai spus actorul. Pasiunile pentru egalitate, filantropie și cauze umanitare i-au unit și mai mult, a mai spus el.

Cum s-au cunoscut George Clooney și Amal

Amal a povestit că l-a întâlnit pentru prima dată pe actor în iulie 2013. Atunci, avocata britanică de origine libaneză a participat la o cină organizată la casa lui George Clooney de lângă Lacul Como, în Italia. Cei doi s-au împrietenit la cină, iar în următoarele trei luni au corespondat prin e-mailuri. Actorul a mărturisit mai târziu că Amal i-a lăsat impresia că vrea doar o relație de prietenie.

Ce s-a întâmplat ulterior între ei e deja istorie.

Vezi și George Clooney a intrat în cursa pentru 60 de ani! Cum s-a schimbat actorul de-a lungul timpului

Citește și:

Cum a cucerit-o Florin Ristei pe Naomi Hedman? Mărturisirea făcută de britanică

Ce spune Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman. Când a început de fapt povestea lor de dragoste