Într-un interviu recent, acordat unei emisiuni online, actorul, fost soț al Andreei Bălan, a povestit puțin despre viața sa de familie, înainte de a deveni un om căsătorit și apoi divorțat.

Actorul a povestit despere copilăria sa și despre momentul în care s-a reunit cu tatăl său și cu frații săi.

George Burcea are patru frați pe care i-a cunoscut abia în 2006. Părinții lui au divorțat când el abia se născuse – avea doar trei săptămâni – iar el cu sora lui cea mai mare au rămas alături de mamă, iar restul fraților au plecat cu tatăl.

„Am venit singur de la Eforie Sud, am luat autobuz, autocar, eram prima dată în București. Am găsit o casă destul de mare, am strigat la poartă, a ieșit o mătușă care nu m-a recunoscut și am spus: „Bună ziua, îl caut pe Cristian, sunt un prieten foarte bun, spuneți-i să vină dacă este aici”.

Tremuram și în buzunarul drept aveam buletinul meu, ca să le arăt buletinul, să mă creadă că sunt fratele lor sau că sunt fiul tatălui meu. Și după vreo 5 minute iese frate-miu și vine spre mine somnoros, se freca la ochi și spune: „Da, salut, ce vrei?”. Mă uit la el si zic: „Burcea Cristian? Eu sunt George Burcea, sunt fratele tău”. A leșinat, a leșinat instant”, a povestit George Burcea în emisiunea ”În oglindă”, potricvit wowbiz.ro.

”Apoi am intrat în curte, am mers în casă, a venit și mătușa mea. M-au dus într-o cameră unde toată lumea a sărit pe mine și au început să strige la tata și la sora mea, că era cu toții acasă.

A intrat tata și când m-a văzut a zis „Băiatul meu!” și a leșinat. A intrat soră-mea după 30 de secunde și a zis „Fratele meu!” și a leșinat peste tata. Și eu eram pe pat, înconjurat de vreo șapte oameni, cu frate-miu care mă strângea de mână de mă învinețise, eu uitând-mă la ei unul peste celălalt leșinați. A fost un moment de telenovelă, de film.

În prima zi am vorbit tot felul de lucruri, după câteva zile nu mai aveam ce vorbi. Și cel mai dramatic punct a fost atunci când am reunit familia, acesta a fost visul meu de mic”, a mai spus actorul.

Vezi și Prima reacție a lui George Burcea după ce s-a aflat că Andreea Bălan s-a despărțit de Tiberiu Argint: „Indiferent de…”

Citește și:

Liviu Vârciu a ajuns pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu artistul: ”Gluma-i glumă, dar nu-i glumă”

Celebrul actor Ioan Gruffudd și-a înșelat soția cu prietena ei cea mai bună