Dacă până acum vorbea frumos despre soția lui și spunea că Andreea va avea un loc special mereu în inima lui, acum acesta face din nou acuzații la adresa artistei. El susţine că artista îşi doreşte custodia totală a fetiţelor pe care le au împreună și caută fel de fel de motive să-l denigreze în public.

George Burcea a făcut noi declarații în cadrul emisiunii „Ferma” de la Pro Tv. Andreea Bălan nu a ştiut în ce emisiune va participa el, a aflat doar că va merge la filmări în Bulgaria.

George susține că Andreea Bălan vrea custodia totală a fetițelor

„Fosta soție nu știe că sunt aici, i-am spus că plec la niște filmări în Bulgaria pentru o lună, o lună jumăte, cel puțin. Nu prea i-a convenit, pentru că avea și ea filmări. A rămas destul de șocată sau supărată, probabil. N-am putut să-i spun, pentru că, fiind la un alt trust, mă gândeam… Nu mă gândeam, nu am avut încredere în ea, sincer să spun! N-am avut încredere în ea și n-am vrut să spun acest lucru. (…) și mai știa că nu am acces la telefon deloc’, a declarat actorul în cadrul concursului Ferma. Orășeni vs. săteni’.

În timpul în care el filma, artista a primit o invitaţie din partea unei agenţii de a merge cu fiicele şi cu bunica într-o vacanţă în Grecia. Fără aprobarea lui, nu a putut scoate micuţele din ţară.

„Dragii mei, având în vedere apariţia unor articole tendenţioase în presă care îmi tulbură viaţa de familie, articole menite să amplifice divorţul meu şi să mă discrediteze în opinia publică, mă simt nevoită să vin cu următoarele precizări: Nu de puţine ori în carieră mea de peste 20 de ani, am fost atacată pe nedrept şi a trebuit să mă apar. Armură mea a fost întodeauna adevărul şi voi continuă să va spun direct şi sincer prin ce trec păstrând discreţia necesară protecţiei fetelor mele. Acum 6 zile am primit cadou de la o agenţie de voiaj o vacanţă de 7 zile (22 august – 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara şi mama mea. Pentru a părăşi ţara împreună cu fetele mele, aşa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notarială din partea tatălui lor. L-am contactat telefonic pe tatăl copiilor, însă la telefon mi-a răspuns un prieten, care mi-a spus că se află la filmarea unei emisiuni şi că este imposibil de contactat până la jumătatea lunii septembrie. Am luat legătura telefonică cu producătorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea că un notar public să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor. Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu există întrucât concurenţii se află în izolare strictă şi nu au acces la nicio cale de comunicare. În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înţeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect. Din contra, mă bucur pentru realizările lui, având în vedere că şi el are resonsabilităţi egale faţă de copiii noştri. Am înţeles situaţia şi din experienţă ştiu cum funcţionează aceste emisiuni. Astfel am refuzat vacanţa primită în Grecia şi am optat pentru un sejur pe litoral în România cu copiii mei. Având în vedere că mi-am trăit mereu viaţa după principii solide şi morale, sunt sigură că şi de această dată, adevărul va ieşi la iveală. Va pup.”, anunța Andreea atunci.

George o acuză iar pe artistă că a trimis poliția după el

Însă, acum George Burcea a dezvăluit și versiunea lui, precizând că Andreea știa că nu poate să vorbească la telefon în timpul filmărilor, dar a profitat de absența lui ca să lase de înțeles că nu se poate baza pe el, ci d-aia are nevoie de custodia totală a fetițelor.

„Andreea îşi doreşte cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, ştiu ce fac. Îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele şi el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi”, a declarat actorul.

“A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura”, a dezvăluit George Burcea, la ”Ferma”, povestind episodul în care, de altfel, a fost prins, la volan, iar la testul de droguir a ieșit pozitiv cu privire la consumul de stupefiante.

Mai mult, la ”Ferma”, George Burcea și-a făcut și câteva prietene, Anna Lesko și Viviana Sposub, care i-au sărit în apărare și susțin că actorul nu este așa cum a fost descris în presă, ci este un bărbat foarte muncitor și serios.

Anna Lesko și Viviana i-au luat apărarea lui George

“Eu nu cred că George a stat cu Andreea ca să profite de pe urma ei. Asta e doar în capul ei. Oricum, Andreea crede că toată lumea profită. Nu e ok ce face în presă, nu-ți speli rufele în afara casei, mai ales când ești artist. Artistul nu trebuie să cerșească empatia!”, a declarat Anna Lesko, iar Viviana Sposub a susținut-o: ”Muncește foarte mult și demonstrează că în fermă este diferit față de cum îl prezintă presa și mai ales fosta soție”.

„Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la Ferma să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV. Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea sau în viața ei sau în exterior, îl vede ca pe un huc de presă. Găsește hucuri de presă. Iar acest lucru a fost un huc de presă. Din punctul meu de vedere, acest lucru a fost un huc de presă ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Că știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo”, a mai spus George Burcea la Ferma.

De ce Andreea Bălan nu se apără?

Andreea Bălan îi dădea replici publice lui George Burcea de fiecare dată când acesta o ataca, dar acum artista a decis să nu mai bage în seamă nicio declarație de-a acestuia și să nu mai reacționeze în niciun fel. ”Andreea Bălan s-a sfătuit cu apropiații ei și nu mai vrea să vorbească deloc despre George Burcea. Este dezamăgită de comportamentul lui, dar preferă să discute despre ce a făcut și face el în fața judecătorilor, la înfățișările pentru divorț pe care le va avea lunile viitoare, până la pronunțarea sentinței. Știe că dacă îl bagă în seamă el va încerca și mai mult să îi terfelească imaginea cu jumătăți de adevăruri și cu victimizarea pe care o face acum la televizor. Așa că, Andreea a decis să își vadă de viața ei, să se ocupe de fetițele pe care le are și să încerce să își trăiască, în liniște, povestea de dragoste cu Tiberiu Argint”, a declarat o sursă pentru WOWbiz.ro.

Citește și:

Dovada clară că nimeni din Familia regală nu o mai are la suflet pe Meghan Markle. Gestul care l-a rănit profund pe prințul Harry

Prinţul Nicolae al României: „Sper că venirea unui copil ne va reapropia de Famila Regală”. Ce sex va avea copilul