Divorțul dintre actor și celebra cântăreață a fost unul neașteptat, având în vedere că cei doi au decis să-și spună „Adio” la doar câteva luni de la nuntă. Cei doi s-au despărțit cu mare scandal, dar în cele din urmă se pare că ei au făcut pace de dragul fetițelor lor, Ella și Clara.

La aproape doi ani de când au decis să meargă pe drumuri separate, George Burcea a făcut mărturisiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat despre mariajul pe care l-a avut cu Andreea Bălan. Actorul consideră căsătoria cu Andreea Bălan o adevărată lecție de viață, din care a avut ce învăța.

Îndrăgitul actor se consideră un bărbat împlinit și fericit după divorțul tumultuos de Andreea Bălan. George Burcea a mărturisit că a luat despărțirea ca pe o lecție și că nu regretă nimic din tot ce s-a întâmplat între el și jurata de la Te cunosc de Undeva, subliniind faptul că nu există greșeli, ci doar lecții.

„Din prima căsnicie am învățat că dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit.

George a precizat că procesul a durat așa de mult pentru că a avut loc la Buftea, care e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr”, a spus George Burcea, conform spynews.ro.

Cu toate acestea, actorul pare foarte fericit și totul pare să-i meargă din plin. El a dat lovitura și va juca într-un film regizat de celebrul Tim Burton. El va juca alături de Catherine Zeta-Jones, în „Wednesday”, un serial-continuare a faimosului film „The Addams Family”. Serialul va fi realizat special pentru Netflix, iar filmările vor avea loc integral în România.

Mai mult, George vrea să meargă din nou în fața altarului și se pregătește să o ceară pe Viviana Sposub. ”Am un om foarte bun și drag lângă mine pe care îl iubesc și care mă iubește, sunt sănătos și am multe planuri pe viitor. Eu consider că George Burcea este mult mai fericit pentru că face exact ceea ce a visat și a iubit de foarte mult timp și sincer nu contează cum eram acum 4,5, 9, 10, 15 ani, contează că indiferent de timp și greutăți n-am renunțat”, a spus George Burcea la Antena Stars.

George Burcea mai spune că și-a dorit foarte mult să aibă o relație atât de deschisă și frumoasă cu partenera sa de viață, iar acum el e pregătit să-și ducă relația și la alt nivel și să o ceară de soție.

”Viviana m-a susținut foarte mult, nu numai în acest proiect, în tot ceea ce am făcut în acest an încoace de când suntem împreună. Nu suntem 10, 20, 90 % unul lângă celălalt, ci suntem 101 % atât acasă, cât și în proiecte unul celuilalt, e bine, e frumos, asta mi-am dorit, asta și-a dorit, mi-am dorit să avem parte de o relație cu oameni care se susțin și se înțeleg (…) O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inel”, a mai spus George Burcea.

Citește și:

Cum arată astăzi gemenii lui Dr. Quinn. Jane Seymour a născut la 44 de ani, cu mari probleme, fiind la un pas de moarte

Gabriela Spanic, de nerecunoscut la 23 de ani de la apariția în „La usurpadora”. Anunțul făcut de actriță