Zvonurile despre un posibil divorț între George Burcea și Andreea Bălan au apărut  după ce a făcut o serie de dezvăluiri din copilăria sa. A spus că a suferit extrem de mult din cauza violenței în familie. Actorul a inițiat o campanie anti-violență, iar la finalul anului trecut, a dezvăluit că vrea să scrie un roman despre violență domestică, subiect sensibil pentru acesta. Cartea este inspirată din propriile experiențe, în special din viața mamei sale, care a avut parte de episoade neplăcute cu tatăl lui George, Ioan Burcea. Ulterior, s-a aflat că tatăl lui George a ucis o femeie cu 25 de lovituri de cuțit.

Invitat în platoul emisiunii Agenţia VIP, George Burcea a spus clar că lucrurile dintre el și Andreea sunt foarte bine și nu s-a pus niciodată problema despre un divorț. El a mărturisit că soția lui a fost supărată din cauza articolelor care au apărut în presă despre el și tatăl lui, și suferă foarte tare pentru că ea își dorește o imagine curată și nu vrea să fie asociată cu o crimă.

George Burcea și-a explicat  absența de pe rețelele de socializare și din vlogurile făcute de artistă, precizând că este într-o perioadă foarte plină din punct de vedere profesional.

„Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, am avut repetiţii, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea. Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile”, a mai explicat actorul.

Întrebat de ce nu poartă verigheta, George a mărturisit că a dat-o jos când se aflau în vacanță, în ianuarie, pentru că nu a vrut să o piardă în apă.

„Verigheta lipseşte din ianuarie, de când am fost în vacanţă. I-am dat-o când m-am bălăcit. Verigheta e la Andreea, deci e acasă”, a spus George.

 

Andreea Bălan și George Burcea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în luna septembrie a anului trecut, după 4 ani de relație. În aceeași zi, cei doi și-au botezat și fetița, pe Clara Maria, în vârstă de 11 luni. La petrecerea celor doi au luat parte în jur de 250 de invitaţi, printre care foarte multe vedete apropiate Andreei și lui George.

Citește și: