George Burcea se bucură din plin de clipele petrecute alături de fiicele lui, care stau câteva zile pe lună la domiciliul tatălui lor, dar și al Vivianei Sposub. Actorul este extrem de fericit că fetele cele mai importante din viața lui se înțeleg de minune, lucru care îl ajută pe acesta să trăiască într-o continuă armonie, după o perioadă în care a fost implicat în diferite scandaluri, unele dintre ele implicând-o și pe Andreea Bălan.

„Fetele se înțeleg extraordinar cu Viviana, cred că sunt cele mai bune prietene, se înțeleg foarte bine.

La Botoșani am fost doar eu cu fetele și nu știu dacă o să mai am o vacanță doar eu cu ele în august, dat fiind faptul că am și muncă. Trebuie să și muncesc la un proiect și vreau să apuc să plec și cu Viviana câteva zile undeva.”, a declarat George Burcea, conform ciao.ro.

viviana-e-prietena-cu-fetitele-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Sunt terorizate de câte poze fac”

Mai mult, în momentele prețioase în care sunt toți patru împreună, George Burcea spune că preferă să petreacă timp de calitate cu fetițele lui, departe de ochii curioșilor. Acesta susține că oricum cele două sunt ”terorizate” de aparatul de fotografiat în restul timpului în care stau cu mama lor.

„În principiu, dat fiind faptul că nu petrec 24 din 24 de ore cu ele, în momentul în care mă întâlnesc cu ele, fac tot ce vor ele. Nu mă duc în zona extremă în care să le cumpăr multe lucruri, să le învăț „prost”. Dar nici nu le interzic lucruri, pentru că mi se pare normal dacă petreci, nu știu, 3 zile pe săptămână sau 3 zile la două săptămâni cu ele, să le faci tot ceea ce vor ele.

Dar să știi că nu este despre ce le cumperi și despre ce le oferi, material. Este despre cum petreci timpul cu ele. Nici măcar cantitatea timpului nu este valabilă, ci calitatea.

Și eu încerc mereu și cred, poate fac bine, poate fac rău, vom vedea mai târziu, încerc cât de mult – chiar dacă petrec 2 ore cu ele când le iau de la grădiniță, că de foarte multe ori, în timpul săptămânii, le iau de la grădi, mă joc cu ele, după care le duc acasă.

Apoi vine săptămână mea în care le iau la mine acasă. Încerc, de fiecare dată când petrec timp cu ele, să fie de calitate. Lăsăm telefonul, facem 2-3 poze, dacă ele vor, dacă nu, nu. Că, oricum, sunt terorizate de câte poze fac, așa că încerc să petrec timp de calitate cu fetele mele.”, a mai spus fostul soț al Andreei Bălan.

Ce relație are George Burcea cu fiicele lui

Fără nicio urmă de modestie, George Burcea consideră că are o relație perfectă cu fetițele sale. Totuși, singurul impediment între cei trei este hotărârea judecătorească, care îi permite acestuia să-și viziteze copiii doar o dată la două săptămâni.

„Sincer, eu cred că am o relație perfectă cu fetele mele! Singurul impediment este faptul că nu petrec atât de mult timp pe cât mi-aș dori cu ele! Dar conform legii, timpul ăla mi-e acordat! Dacă uneori mi se mai permite să le iau și pe lângă, e ok. Dacă nu mi se permite, așa cum nu mi s-a permis uneori, asta este.

Eu sunt fericit, sunt împăcat cu ideea faptului că le văd o dată la două săptămâni și pot să le văd și la trei. Și asta este, viața merge înainte. Nu sunt nici primul, nici ultimul om divorțat, nu sunt nici primul nici ultimul om care își ia copiii o dată la două săptămâni și îi vizitează din când în când la grădi.

Copiii se simt bine, zâmbesc când sunt cu mine. Sunt fericite când sunt cu mine, ele își doresc foarte mult să petreacă cât mai mult timp cu mine, dacă ne lasă cealaltă parte. Nu aș schimba nimic, sincer să fiu!”, a mai declarat acesta.

Vezi și Viviana Sposub, dezvăluiri din viața ei cu George Burcea: „Eu îmi arunc șosete, tot arunc alandala! George…”

Citește și:

De ce nu au mers relațiile lui Mihai Trăistariu: „Îmi spuneau tati” Ce fel de femeie caută artistul, la 42 de ani

A murit Olivia Newton-John. Diva din „Grease” avea 73 de ani. Mesajul devastator al soțului ei