Actorul susține că a reclamat-o pe artistă la Protecția Animalelor, după ce labradorul ar fi fost neglijat și are probleme de sănătate. Câinele are mai multe răni și plăgi deschise pe întregul corp, care, însă, o lasă indiferentă pe Andreea Bălan, susține actorul.

George Burcea a lansat un atac fără precedent la adresa Andreei Bălan, acuzând-o pe aceasta că a neglijat complet câinele pe care îl aveau împreună. Patrupedul, rasa labrador, apare în mai multe poze și filmulețe publicate de actor cu răni mari, deschise și netratate, care s-ar putea infecta.

Până la urmă, animalul a ajuns la un medic veterinar și urmează să fie luat din casa vedetei, susține fostul soț al Andreei Bălan.

George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan

Burcea a explicat că fosta lui soție s-a ambiționat să nu îi ofere câinele în grijă, după ce s-au separat, deși el ar fi deschis în repetate rânduri acest subiect și a rugat-o să i-l înapoieze.

Acum, întrebarea actorului e cum a ajuns labradorul lui, pe nume Jack, să aibă rănile respective și de ce patrupedul nu a fost dus la veterinar pentru a fi tratat. „Așa arată un câine de persoană publică!”, a spus, ironic, George Burcea.

„Probabil unii dintre voi știu cã am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că, stând la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit pânã în anul 2020, când m-am mutat.

Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către ,,proprietara și mama acesteia”. Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu.”, și-a început George Burcea mesajul.

Acesta a publicat pe Facebook mai multe imagini cu patrupedul „înainte și după”, pentru a se putea observa diferența de întreținere: cum arăta câinele când era în grija lui vs. cum arată în prezent.

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor

Actorul susține că fosta lui soție a refuzat în nenumărate rânduri să îi ofere câinele în îngrijire, iar acum patrupedul se află într-o stare deplorabilă. George Burcea a explicat că blănosul e în această stare de peste un an, perioadă în care ar fi fost complet neglijat de către artistă.

„Un prieten bun a fost de acord, dar iarăși m-am lovit de refuz. Asta până într-o zi, când i-am făcut o filmare și am transmis casei/stapanei că voi da acest filmuleț la protecția animalelor. Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arată un labrador de persoană publică. Așa arăta un Labrador de 7 ani ( e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă.

Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an, cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii.”, a scris George Burcea în mediul online, alături de imaginile care pentru iubitorii de animale sunt greu de privit.

Amintim că Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu doi ani, însă abia recent s-a finalizat procesul lor de divorț. Aceștia au fost „la cuțite” și au creat un întreg scandal în urma separării lor, aducându-și nenumărate acuzații reciproce.

Vezi și George Burcea le face praf pe Andreea Bălan și pe mama ei. Acuzațiile grave ale actorului: ”Vă rog mult, nu faceți asta, copiii suferă”. Sfat pentru părinții divorțați

Citește și:

Katie Holmes iubește din nou. Cine este tinerelul care i-a furat inima

Alina Sorescu, reacție după ce “a explodat” divorțul. Cum s-a fotografiat solista