Jurnalistul de tehnologie George Buhnici, fost prezentator al emisiunii „ILike IT”, de la PRO TV, a ajuns cu adevărat vedetă națională în urma unui scandal care a ținut capul de afiș, anul trecut. Buhnici a explicat ce a învățat din acest scandal, dacă a reușit să îl depășească și cum se raportează la momentul care i-a schimbat viața, în cel mai nou episod „Fain & Simplu”, la prima sa ieșire oficială, după mai bine de un an.

„Prima lună n-am ieșit din casă, am ieșit foarte puțin. D-aia am și răspuns atunci greu. Eu efectiv nu mai puteam să mă uit la televizor, nu mai știam ce să fac (…). M-am gândit și la emigrare, m-am gândit să mă întorc la casa de la țară. (…) Cu toată experiența, nu am știut ce să fac. A pornit așa, ca o avalanșă, toate lucrurile veneau din toate părțile și eu nu știam ce să fac într-un astfel de moment. Am început să-mi creez justificări, să mă gândesc, să investighez, să mă uit, cred că în mintea mea era un cocktail de habar n-am ce”, a spus George Buhnici, în cadrul podcast-ului „Fain&Simplu”.

george-si-lorena-buhnici-8-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

George Buhnici: „Va veni ziua când voi fi recunoscător pentru ce mi s-a întâmplat”

„Eu credeam că am situația sub control, pentru mine lucrurile păreau clare, într-un anumit fel. În mintea mea era această prăpastie: «Băi, oamenii ăștia știu cine sunt. Ok, mi-am ales greșit niște cuvinte, dar ați înțeles ce am vrut să zic», știi? Și am devenit defensiv într-un moment în care nu trebuia să devin defensiv”, a spus Buhnici.

„Trebuia să-mi pun cum mi-a zis cineva, dar mi-a zis mai târziu: «George, câtă cenușă ai, toată». «Băi, dar eu altceva am vrut să zic». Zice: „Nu contează ce crezi tu că ai vrut să spui, contează ce a ieșit, încetează să te mai justifici, că nu interesează pe nimeni». Mi-a luat foarte multă vreme să înțeleg că nu are rost să mă agăț de ce am vrut eu să spun, pentru că degeaba ești bine intenționat, dacă de pe urma acțiunilor tale se creează ceva rău”, s-a mai confesat George Buhnici.

„Va veni ziua când voi fi recunoscător pentru ce mi s-a întâmplat. Era chestia de care aveam nevoie, nu la magnitudinea asta. Dar a ajutat pe toate planurile, pe unele nu. Dar per total e un mare plus. Simt că sunt în cel mai bun moment al carierei”, a mai spus jurnalistul.

George Buhnici, declarații controversate: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi”

În vara anului trecut, George Buhnici a fost protagonistul unui derapaj care a inflamat Internetul și a scandalizat opinia publică. Jurnalistul de tehnologie a făcut unele declarații scandaloase, în cadrul unui interviu pe plajă, la Neversea, afirmând că fetele ar trebui să treacă mai des pe la sală, să nu se afișeze la mare cu vergeturi.

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

George Buhnici și-a dat exemplu propria soție, pe Lorena Buhnici (41 de ani), despre care spune că „arată ca o minoră”. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, l-a întrebat George Buhnici pe reporter.

Citește și: Cine e și cu ce se ocupă soția lui George Buhnici. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”. Vloggerul a creat iureș pe Internet după ce a trimis femeile la sală

Citește și: VIDEO Spovedania lui George Buhnici: „Iertați-mă, doamnelor! Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier, fără pic de minte în cap”

Citește și: Derapajele lui George Buhnici. Blogger-ul nu e prima abatere. A comis-o cu războiul din Ucraina: „Să nu mai mănânc desert azi că cineva suferă undeva?”

Citește și: Așa arată o femeie normală! Iubita lui Cristiano Ronaldo, cu celulită, „colăcei” și „aripioare”, la plajă. Cum au prins-o paparazzi pe Georgina Rodriguez