Nu va pleca doar el, ci și Marian Andrei, coprezentatorul aceleiași emisiuni, scrie Pagina de Media.

Pro TV menționează, într-un material publicat pe site-ul televiziunii, că emisiunea iLikeIT „va continua într-un alt format, cu alt prezentator”.

”Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19.

Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea iLikeIT se încheie pentru mine!”, a declarat Mihai Buhnici, conform Pro TV.

George Buhnici a venit în Pro TV de la Antena 1, unde realiza investigații jurnalistice cu camera ascunsă. Inițial, George Buhnici a fost reporter la Știrile Pro TV.

În 2011, a pornit pe Pro TV proiectul iLikeIT, focusat pe tehnologie. Emisiunea se difuza sâmbăta, de la 10.00 la 10.30. Totodată, era pe post de luni până vineri, timp de câteva minute, sub forma unei pastile la Știrile Pro TV de dimineață.

În 2011, a pus pe picioare proiectul iLikeIT, focusat pe tehnologie. George Buhnici a dezvoltat și proiectul personal Cavaleria.ro, o revistă digitală dedicată unui public masculin, dar și hub pentru creatorii de conținut. În acest proiect urmează să intre și co-prezentatorul emisiunii iLikeIT, Marian Andrei.

Anul acesta, Mihai Buhnici a lansat site-ul de home design casebune.ro. Jurnalistul scrie și pe blogul personal, Buhnici.ro.

Pentru moment, jurnalistul nu a comentat informațiile apărute în presă, precizând pentru Pagina de Media: „Voi reveni cu detalii după anunțul oficial al Pro TV”.

Vezi și Încă o vedetă Pro TV se pregătește de nuntă. Va merge în fața altarului alături de nepotul unui mare actor. Ce cuplu frumos!

Citește și: