La câteva zile după ce angajații unei pizzerii din București au fost arătați cu degetul după ce au acordat note femeilor care treceau pe stradă, un alt scandal s-a ivit în spațiul public. George Buhnici (41 de ani), fostul prezentator al emisiunii „I Like IT”, de la PRO TV, a fost intervievat la Neversea, pe plajă, și a făcut o serie de declarații care au stârnit o furtună în mediul online.

George Buhnici, declarații controversate: „dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine”

„Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. De ce? Dacă vrei să vii la mare să îmi arăți piele, și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul”, a declarat George Buhnici pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

George Buhnici și-a dat exemplu propria soție, pe Lorena Buhnici (40 de ani), despre care spune că „arată ca o minoră”. „Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, l-a întrebat George Buhnici pe reporter. Lorena Buhnici soția lui George Buhnici din anul 2010. Este antreprenor și specialist în comunicare.

george-si-lorena-buhnici-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Asta înseamnă „body positivity”! O celebră solistă și-a arătat toate imperfecțiunile la plajă. Unii își dau ochii peste cap când văd pozele astea

Citește și: Așa arată o femeie normală! Iubita lui Cristiano Ronaldo, cu celulită, „colăcei” și „aripioare”, la plajă. Cum au prins-o paparazzi pe Georgina Rodriguez

Vezi şi ce este celulita şi ce sunt vergeturile!