A fost poreclită cea mai tristă prințesă din lume, după ce la nunta ei cu prințul Albert din 2011, părea extrem de nefericită și chiar a fost văzută plângând. Deși nimeni nu credea că mariajul celor doi va rezista, Charlene și Albert au reușit să întreacă așteptările tuturor. La 8 ani de la căsătorie, ei par foarte fericiți și au împreună o familie superbă.

Gabriella si JacquesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Deși Charlene a încercat să își expună cât mai puțin copiii, prințul moștenitor  Jacques și prințesa Gabriella atrag toate privirile de câte ori apar în public, fiind adorabili. Blonduți cu ochii albaștri  și mereu cu zâmbetul pe buze, cei doi copii sunt extrem de frumoși. Însă, nici nu puteau să iasă altfel, având în vedere ce mamă frumoasă au.

Recent, prințul Albert al II-lea de Monaco și soția lui și-au dus gemenii într-o vacanță la New York. Astfel, Charlene a profitat de ocazie și a pus noi imagini cu Jacques și Gabriella, în timp ce se plimbă fericiți pe străzile metropolei americane. Prințesa a publicat fotografii și de la Empire State Building și de la grădina zoologică, într-un montaj video, alături de mesajul: „Prima excursie la New York. O aventură extraordinară şi o experienţă deosebită. Mulţumesc.”

 

View this post on Instagram

 

First trip to NY ❤️ Great adventure and a wonderful experience! Thank You ??

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) on

Cei doi copii s-au născut pe 10 decembrie 2014. Gabriella Thérèse Marie a vneit pe lume cu două minute înaintea fratelui ei, Jacques Honoré Rainier. Deşi s-a născut după sora sa, Jacques, în calitate de băiat, are prioritate în ordinul succesiunii la tron. Prințul Albert a dezvăluit recent că

Bebeluşii, născuţi la maternitatea centrului spitalicesc Princesse Grace, iau titlurile unor vechi domenii ale familiei Grimaldi, astfel Jacques este marchiz de Baux (în Provence) şi Gabriella contesă de Carladès (în Auvergne).

Naşterea gemenilor a fost anunţată cu 42 de salve de tun, câte 21 pentru fiecare bebeluş.

Citește și: