„Nu-mi vine să cred că deja aveți șapte ani…Timpul zboară! La mulți ani, iubirile mele”, a scris Celine pe Instagram la imaginile cu fiii ei. „Sunt așa mândră de toți băieții mei”, a mai scris artista, care mai are un fiu, René-Charles, în vârstă de 16 ani.

Aceasta este a doua aniversare a gemenilor, când tatăl lor Rene nu le este alături, iar pentru a marca evenimentul artista, în vârstă de 49 de ani, a decis că a venit momentul să-i arate lumii. Micuții seamănă perfect cu mama lor.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Prima imagine cu băiatul Magdei Vasiliu, care este tratat pentru cancer în Italia. Micuțul merge în cârje

Celine Dion și-a cunoscut soțul când avea doar 12 ani

Soțul lui Celine Dion, René Angélil, s-a stins din viață la 73 de ani, în ianuarie 2016, după o luptă lungă cu cancerul. Într-un interviu emoționant pentru Page Six,  Celine a mărturisit că în zilele de sărbătoare îi simt lipsa cel mai mult lui Rene.

Povestea de dragoste dintre artistă și impresarul și soțul ei pare desprinsă din filme. Cei doi s-au cunoscut când Celine avea doar 12 ani, iar el 38 de ani. Angélil a fost imrepsinat de vocea ei și i-a devenit impresar. Opt ani mai târziu ei au început o relație amoroasă. În 1991 s-au logodit, iar pe 17 decembrie 1994 s-au căsătorit în Montreal.

Fotografii: Northfoto

Citește și: