Potrivit revistei „Life & Style”, cântăreața a angajat pentru gemeni de două ori mai mult personal decât la primul copil, Blue Ivy, acum în vârstă de cinci ani. Mai mult, în vila lor din Los Angeles, Beyonce și Jay-Z au amenajat un apartament special gemenilor, dotat cu propria bucătărie, cu cinema și șemineu, unde dădacele vor avea camere separate, iar una va fi și pentru asistenta medicală care se va ocupa de copii. Publicația susține că pentru pregătirea acestuia, artista a cheltuit 500.000 de dolari și copiii, deși nici nu s-au născut, deja sunt invidiați pentru felul în care sunt răsfățați.

„Bey și Jay au dărâmat un perete între două dormitoare ca să creeze un apartament uriaș pentru gemeni în vila lor din LA”, a declarat o sursă, precizând că micuții vor avea pătuțuri similare și lenjerie de pat de la designeri în valoare de 30.000 de dolari.

Cântăreața a anunțat în urmă cu două luni că este însărcinată cu gemeni, după lungi încercări de a deveni din nou mamă.

 

„Vrem să vă împătășim momentele noastre de fericire și iubire. Am fost binecuvântați de două ori. Suntem incredibil de recunoscători că familia noastră se va mări cu doi membri, și vă mulțumim pentru toate urările voastre”, a scris Beyonce pe Instagram.

În 2013,  Beyoncé a recunoscut în emisiunea lui Oprah Winfrey că are probleme să rămână gravidă și se luptă cu infertilitatea. Ea a mărturisit că înainte să o aibă pe Blue Ivy, a mai pierdut o sarcină.