Gemenii, o fetiță și un băiețel, sunt acum bine și locuiesc împreună cu părinții lor și surioara lor mai mare, Blue Ivy, într-o proprietate închiriată, din Malibu, al cărei preț ajunge la 400.000 de dolari pe lună. Noua reședință a acestora se întinde pe 6,3 hectare și oferă o priveliște minunată asupra Oceanului Pacific, potrivit TMZ. Artista și soțul ei au declarat că își vor petrece toată vara în această vilă imensă, însă vor să-și mai cumpere și o casă în L.A mult mai potrivită pentru familia lor numeroasă.

 

 

Citește și: Cabral are de ce să fie mândru. Are o fată frumoasă și deșteaptă. Iată ce note a obținut superba adolescentă la testul de capacitate

Beyoncé și  Jay-Z mai au o fetiță, în vârstă de cinci ani

Beyonce (35 de ani) a dezvăluit pe 1 februarie că ea și soțul ei, Jay-Z (47 de ani), vor deveni părinții de gemeni pe Instagram, unde a postat o fotografie în care își arăta burtica imensă. La mijlocul lunii mai, Beyonce a organizat petrecerea pentru gemeni, care a avut ca tematică Nigeria.

Potrivit revistei „Life & Style”, cântăreața a angajat pentru gemeni de două ori mai mult personal decât la primul copil, Blue Ivy, acum în vârstă de cinci ani.
Beyonce și Jay-Z sunt căsătoriți din 2008 și mai au împreună o fetiță pe nume Blue Ivy Carter. Beyonce a născut primul copil la spitalul Lenox Hill din New York , unde a închiriat întreaga secție. Nașterea a avut loc în mare secret, artista făcându-și internarea pe un nume fals, Ingrid Jackson. Mai mulți new-yorkezi au povestit că nu au avut voie să-și vadă bebelușii nou-născuți din cauza prezenței artistei.

Citește și: