Julia Roberts (54 de ani) a marcat cei 17 ani împliniți de gemenii săi Hazel și Phinnaeus Moder cu o fotografie cu aceștia nou-născuți, alături de mesajul „17 of the Sweetest years of life” (nr. 17 dintre cei mai dulci ani de viață).

Pe lângă Hazel și Phinnaeus, Julia mai are un fiu în vârstă de 14 ani pe nume Henry Daniel alături de soțul său Daniel Moder, cu care este căsătorită de 19 ani.

Imagini rare cu copiii Juliei Roberts

julia-si-gemenii-bebelusiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Foarte atașată de familia ei și extrem de discretă în privința copiilor, Julia Roberts i-a ținut pe aceștia departe de ochii curioșilor. Rare sunt imaginile cu ea și soțul ei alături de copii și majoritatea sunt făcute de paparazzi.

Un pic mai dornic să se fălească cu ei pare a fi însă tatăl lor, Daniel Moder, care, din când în când mai postează pe contul său de Instagram imagini cu Hazel, Phinnaeus și Henry.

Tot din categoria rarități, s-a înscris și apariția din acest an a frumoasei Hazel alături de tatăl ei pe covorul roșu de la Cannes.

Înaltă, cu o siluetă filiformă, ochi albaștri și un păr blond ușor buclat, fiica Juliei Roberts a atras toate privirile atunci când a pășit alături de Daniel Moder la premiera filmului “Flag Day”.

Julia și Daniel au serbat recent 19 ani de căsnicie

Sunt căsătoriți de 19 ani și par că se iubesc la fel ca în prima zi. Deseori cei doi sunt surprinși plimbându-se de mână și nu se feresc să-și facă declarații pe conturile lor de socializare.

Julia și Daniel – director de imagine – s-au căsătorit la o fermă în Taos,New Mexico, pe 4 iulie 2002.

Ei s-au cunoscut în 2001 pe platoul de filmare de la pelicula The Mexican, în care Julia juca alături de Brad Pitt.

La momentul respectiv, actrița avea o relație cu actorul Benjamin Bratt, în timp ce Moder era căsătorit cu make-up artistul Vera Steimberg.

El și-a părăsit soția pentru Julia, divorțul fiind finalizat abia după un an. Imediat după ce a primit actele, Daniel și Julia s-au căsătorit.

Citește și: Cum și-a anunțat Prințul Albert copiii că mama lor, Charlene de Monaco, va pleca din nou și că nu o vor mai putea să o vadă

xInterviu EXCLUSIV Alina Laufer: ”Bucătăria este locul în care eu mă relaxez cel mai bine”