Au plecat în formulă de 4 în Hurghada, fără bonă și fără Karina, fetița Alinei din prima căsătorie, care era și ea plecată în vacanță la Disneyland cu tatăl ei, Jorge, și familia lui.

Alina Laufer a avut ceva emoții pentru această vacanță, care a fost la început cu peripeții, dar totul a fost bine până la final. Mai mult, Alina și-ar fi dorit să își poată prelungi cu câteva zile sejurul.

La aeroport am fost un adevărat spectacol”

„Am plecat și noi, în sfârșit, într-o vacanță în afara țării cu gemenii. Îmi doream de mult să facem asta, dar am așteptat să mai crească puțin.

Am plecat cu Davina bolnavă, a făcut roșu în gât. Am băgat-o acolo pe antibiotice, pentru că a făcut și puțină febră. Am fost doar noi, eu și Ilan cu gemenii, fără alte ajutoare.

La aeroport am fost un adevărat spectacol, am luat toată casa cu noi, eu am băgat și aspiratorul în bagaje, dar a fost Ilan pe fază și a zis să îl scot!

Aveam două bagaje cât casa la aeroport, două trolere de mână, două rucsace, două cărucioare… A fost prima vacanță cu gemenii mai departe de casă, am stat o săptămână în Egipt, a fost bine. Când am venit acasă m-a luat depresia…”, a povestit pentru Click! Alina Laufer.

vacanta-in-EgiptSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

O vacanță ca o armată!

Pentru că gemenii sunt încă mici, s-au trezit foarte devreme în vacanță, întrucât li s-a dat cumva programul peste cap, a povestit mama lor.

Alina și Ilan Laufer nu au avut timp de respiro și au fost nevoiți să gestioneze situația la foc automat. Alina a comparat experiența vacanței cu gemenii cu cea a armatei, semn că nu a fost deloc ușor! 

„Noi am fost ca în armată, la 6 jumate dimineața, cel târziu, se trezeau. Se trezeau și noaptea, acasă nu se trezesc, acolo se trezeau… Ieșeam din camera la 7, eram primii la micul dejun, aveam program, schimbă-i, fă-le băiță, ne-am întors mai obosiți decât am plecat, dar aș mai pleca din nou.

În vacanță copiii au fost ceas elvețian, aveau orele de masă, de somn, dimineața vedeam răsăritul, îi plimbam pe malul mării la aerosoli, le-a plăcut la restaurant cu lume multă.

Acum mă gândesc unde să îi mai duc, să vedem”, a mai completat Alina Laufer, care abia așteaptă să poată pleca în vacanțe mai lungi cu gemenii săi.

Pe 15 februarie 2021, Alina Laufer a născut prematur, la 30 de săptămâni, o pereche de gemeni, o fetiță și un băiețel, la Maternitatea Giulești. Minunea din viața ei și a lui Ilan Laufer s-a produs după 8 ani de încercări de a deveni părinți și mai multe proceduri de fertilizări în vitro eșuate.

Vezi și Jorge, adevărul despre divorțul de Alina Laufer: ”Am plecat de acasă. Mă ducea mereu cu zăhărelul”

Citește și:

Co-fondatorul trupei Oasis, Paul „Bonehead” Arthurs, are cancer la amigdale și se retrage din muzică

Emmanuel Macron, gelos pe soția lui: „Se teme că cineva ar putea să i-o fure”. Detalii inedite din viața cuplului prezidențial