Alina și Ilan Laufer sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. Gemenii lor au împlinit deja cinci luni, iar blonda a făcut noi dezvăluiri despre ei.

Au așteptat nouă ani să-și țină copiii în brațe și, în sfârșit, visul lor a devenit realitate. Alina recunoaște că e incredibil de greu cu doi copii mici, dar a știut de la început ce va urma.

„Este plină viața noastră, nu mai avem timp nici sa respiram. Știam ce mă așteaptă, dar într-adevăr sa crești doi copii mici e foarte greu”, a spus la Vorbește lumea Alina, care a mărturisit că fiica ei, Karina, o ajută foarte mult cu creșterea lor. Cea mică este extrem de pricepută la adormit bebelușii.

Alina a mărturisit că cel mai neastâmpărat este Nathaniel, dar asta și pentru că el a avut mai multe probleme de sănătate, atât în spital dar și de când l-a adus acasă.

„Nathaniel e mai năzdrăvan., dar pentru că băiețelul a avut reflux, a avut probleme și în spital. Dar acum, în sfrâșit, i-am găsit un tratament și mai respiram și noi”, a mai spus Alina

Fostul fotomodel mărturisește că este topită după copiii ei și și-a dorit foarte mult și un băiețel.

„Baiatul lui mami ❤️! Asa cum mi-am dorit din tot sufletul sa am fetita, atunci cand am ramas insarcinata cu Karina, tot asa mi-am dorit acum ca macar unul dintre gemeni sa fie baietel 😊. Dumnezeu mi-a indeplinit dorinta si mi l-a daruit pe Nathaniel, cel mai scump pitic din lume!”, a scris Alina pe instagram, alături de noi imagini cu cel mic.

alina-si-gemeniiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Legat de vacanță, Alina nu crede că va pleca în vara asta undeva, pentru că micuților nu prea le mai priește plimbările cu mașina.

„Am fost la munte o noapte și cei doi nu au reacționat foarte bine. Cred că s-au dezobișnuit de mersul cu mașina. N-au vrut să doarmă deloc. Cred că deocamdată vom petrece în curte concediul”, a adăugat ea.

În vârstă de 39 de ani, Alina Laufer a născut prematur gemeni pe 15 februarie, iar unul din gemeni, băiatul Nathaniel, a avut probleme la naștere, fiind operat de urgență. Mămica și bebelușii au fost externați de la Maternitatea Giulești după 38 de zile petrecute acolo, sub îngrijirea atentă a cadrelor medicale. Vedeta și soțul său, Ilan Laufer, și-au dorit enorm să devină părinți și au apelat de mai multe ori la fertilizarea in vitro. Frumoasa blondă a rămas însărcinată în vara anului trecut.

“Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare o listă cu instrucțiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni, pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de șold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate”, a spus Alina Laufer în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citește și:

Soția lui Denis Ștefan arată excelent, deși mai are puțin și naște. Cum arată în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere

Veste șoc! Florin Călinescu pleacă de la PRO TV. Cum motivează, după o colaborare de 6 ani. Ce a transmis postul