E fericire mare în familia Valentinei. Fiicele ei au împlinit 8 luni de când au venit pe lume și sunt adorabile. Drept dovadă stă cea mai recentă imagine postate cu ele chiar de ziua lor. „8 luni cu Indira Maria și  Rania Maria”, a scris vedeta la fotografia cu micuțele, care a adunat aproape 10.000 de like-rui.  Bucuria este cu atât mai mare pentru că Indira și Rania și-au cunoscut în sfârșit tatăl. Soțul blondinei, Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare după 9 luni de detenție, și acesta în sfârșit a putut să stea lângă fetițele lui.

 

 

View this post on Instagram

 

8 luni cu Indira Maria ❤? Rania Maria ?

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

 

View this post on Instagram

 

???‍?‍?‍??❤ #familytime

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Fostul finanțator de la Dinamo a executat doar 9 luni din pedeapsa de 5 ani de detenție, pe care a primit-o în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din stațiunea Mamaia.

Pentru că Borcea a petrecut aproximativ cinci ani prin pușcărie și și-a văzut familia numai în permisii ori în scurta eliberare de 7 luni, până să ajungă din nou în carceră, el a pierdut evenimente importante din familia, cum ar fi venirea pe lume a copiilor lui cu Pelinel. În 2016, când a venit pe lume Milan, Borcea nu l-a putut vede și nici pe gemenele Indira și Rania care au venit pe lume în urmă cu 8 luni.

 

 

View this post on Instagram

 

Copiii sunt cea mai mare binecuvantare din viata noastra ❤????‍?‍??‍?‍?‍???

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Valentina a așteptat ca Borcea să iasă din închisoare pentru a-și boteza băiețelul, Milan, și așa a procedat și în cazul gemenelor. Ea a așteptat ca Borcea să fie eliberat ca să poată organiza botezul lor, care probabil va avea loc foarte curând, având în vedere că fetițele au împlinit deja 8 luni.  Cel mai probabil, evenimentul va fi unul restrâns și intim, precum botezul lui Milan sau nunta celor doi.

Citește și: