{toc]

Pe 23 octombrie 2008, Mihai Morar a avut parte de bucuria vieții lui. Soţia sa, Gabriela, le-a adus pe lume pe Mara şi pe Cezara, simpaticele gemene care anul acesta vor împlini 15 ani. În familia lor a apărut și mezina Roua, care face 4 ani pe 24 iulie.

Mândru tare de familia sa, Mihai Morar publică pe Instagram fiecare gând care îl încearcă legat de fetele lui, fiecare realizare a acestora sau etapă importantă din viața lor. Așa a fost și acum, când gemenele au terminat clasa a opta, o etapă importantă din viața oricărui adolescent, dar și părinte. „Absolventele familiei Morar. Cu un ochi râd, cu celălalt plâng, dar cu amândoi le privesc cu mândrie. Las fotografiile de final de clasa a VIII-a astăzi aici pentru că mâine e Ziua Copilului și mi-e că 2 dintre copiii mei nu mai sunt copii…”, a scris Mihai Morar chiar înainte de 1 Iunie.

Mara și Cezara s-au transformat în două domnișoare frumoase și nu mai amintesc cu nimic de gemenele năzdrăvane care au crescut în lumina reflectoarelor. Adolescentele au mai primit o listă de sfaturi prețioase, de la tatăl lor, în ziua în care au împlinit 14 ani, dar care sunt etern valabile. Fotografii: Instagram / Mihai Morar

mihai-si-gabriela-morarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Mihai Morar, 14 sfaturi pentru Mara și Cezara, gemenele lui

1. AI ÎNCREDERE ÎN TINE! STIMA DE SINE nu-i IMAGINE DE SINE.

2. MASS-MEDIA lucrează cu imagini și creează IMAGINI, nu CARACTERE.

3. SOCIAL MEDIA folosește FILTRE VIRTUALE. Oamenii care ”filtrează” astfel alți oameni nu fac parte din lumea voastră REALĂ.

4. Căutați oamenii care lucrează la dezvoltarea lor personală, nu pe cei care își prelucrează poza socială.

5. Cine vă judecă după aspect e …suspect! Persoanele care încearcă să vă facă să vă simțiti incorfortabil cu aspectul vostru, ori ascund probleme personale, ori vor să câștige de pe urma ”problemei” voastre ( atenție la reclame)

6. E dreptul vostru să spuneți NU. Iar ”NU” este NU. Iar ”Poate” nu este niciodată ”DA”.

7. Îmi promit să vă spun cât mai rar ”Ce frumoasă ești” și să înlocuiesc cât mai des cu ”Ce om fain crește din fetița mea!”

8. De acum, voi face din ce în ce mai puține alegeri pentru voi. E timpul vostru să faceți alegeri pentru sine. Dar voi fi lângă voi indiferent ce alegeri veți face.

9. Aveți vârsta marilor emoții. Nu vreau să vi le schimb. Doar îmi doresc să vă arăt că înțeleg ce simțiți.

10. Nu vreau să vă amintiți de mine ”Ce bărbat puternic e tati!” Prefer să mă aveți în minte drept ”Tata e sensibil. Uneori, mai și plânge…”

11. O să vă spun mai rar ”Ce bine semănăm!” și o să vă arăt mai des la ce ne asemănăm …din ceea ce facem și ne place.

12. O să vă povestesc mai des că nici eu nu am fost adolescentul perfect și, mai presus, că sunt adultul plin de defecte. Recunoașterea greșelilor nu e slăbiciune, ci doar dovadă de mai multă încredere de sine.

13. O să vă ascult mai mult. Și voi fugi de a spune ”Ascultă la mine ce-ți spun!”

14. Frumusețea nu are tipare. Idealul de frumusețe din anii 50 nu are nicio legătură cu idealul din prezent. Iar cei mai faini oameni au fost mereu cei ieșiți din tipare.

Mihai Morar, tată de trei fete

Mihai Morar a devenit tată din nou în vara anului 2019, când gemenele lui, Mara și Cezara, nu împliniseră încă 11 ani. Dacă toată lumea fost extrem de fericită de venirea pe lume a micuței Roua, pentru numele ei s-au dus lupte grele.

”Ne-am gândit la nume. O să-l spunem când o să se nască. A fost cea mai mare dispută în familie. Fetele voiau să se impună ele. Fetele voiau să pună ceva care să rimeze cu numele lor. S-a spus şi Tamara. Eu voiam Nectara. Am vrut să poarte un singur nume şi un nume de Sfânt la biserică. Va fi un nume românesc, scurt şi la obiect.

Când am ales numele (Roua) eram în maşină spre ecografie şi cineva din familie a spus numele pe care l-am ales şi am fost toţi de acord”, declara Mihai Morar la „Xtra Night Show”.

Citește și: Cătălin Măruță și Mihai Morar, super petreceri pentru fetele lor. Sărbătoritele Eva și Roua, răsfățate ca două prințese

Citește și: Mihai Morar, despre cum e să fii tată de trei fete la 40 de ani. Cea mică încă e alăptată! Câți ani are Roua