Ce povară pentru copilele de 14 ani! Finley Aaron Love Lockwood și Harper Vivienne Ann Lockwood, fiicele pe care Lisa Marie Presley le-a avut din mariajul cu cel de-al patrulea soț, Michael Lockwood, nu doresc să mai calce în locuința lor din California, anunță site-ul TMZ.com. Acolo și-a dat ultima suflare mama lor, pe 12 ianuarie, Lisa Marie Presley fiind descoperită de menajeră în stare de inconștiență.

Surse apropiate familiei au declarat pentru TMZ că, după moartea mamei lor, Finley și Harper au stat mai mult la bunica lor, Priscilla Presley, la casa acesteia din L.A. Potrivit sursei citate, sora lor mai mare, Riley Keough, a fost și ea acolo pentru a oferi și a primi consolare. De asemenea, și tatăl fetelor, Michael Lockwood, a făcut tot posibilul pentru a alina durerea copilelor de 14 ani.

Trei generații: bunica, fiica și nepoatele: Riley Keough, Harper Lockwood, Lisa Marie Presley, Finley Lockwood și Priscilla Presley, Foto: PROFIMEDIA

Lisa Marie Presley a vândut casa în care s-a sinucis fiul ei

În 2021, Lisa Marie Presley a vândut casa din Calabasas, California, acolo unde fiul ei, Benjamin Keough, s-a sinucis cu o armă de foc. Potrivit New York Post, Lisa Marie „nu a putut pune piciorul în casă” de la tragica pierdere a fiului său.

Benjamin cumpărase casa în martie 2020, pentru 1,8 milioane de dolari, însă patru luni mai târziu, pe 12 iulie, își punea capăt zilelor, la vârsta de 27 de ani. În mare secret, Lisa Marie a vândut proprietatea cu cinci dormitoare și trei băi, pentru 2 milioane de dolari.

Three Generations of Presley’s Hand and Footprint Ceremony, TCL Chinese Theater, Los Angeles, California, USA – 21 Jun 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Lisa Marie Presley a murit. A fost găsită de menajeră, în stare de inconștiență

Joi, 12 ianuarie, Lisa Marie Presley a fost dusă de urgenţă la spital, după ce a fost găsită la domiciliu, în stop cardiac. Fostul ei soţ, Danny Keough, i-a făcut un masaj cardiac până la sosirea ambulanței. Surse anonime au declarat pentru TMZ că Lisa Marie Presley nu a încercat să se sinucidă. „Era cea mai pasionată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o”, a mai spus Priscilla Presley în comunicatul pentru People, cerând să fie respectate intimitatea familiei şi mulţumind fanilor pentru „dragoste şi rugăciuni”.

Pe 10 ianuarie, cu doar 2 zile înainte să moară, Lisa Marie a asistat, alături de mama ei, Priscilla Presley, la ceremonia Globurilor de Aur, în cursul căreia actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic, graţie rolului interpretat în pelicula „Elvis”.

Citește și: Lisa Marie Presley a murit la spital, după al doilea stop cardiac. De ce a decis familia să nu mai fie resuscitată

Lisa Marie Presley, 4 căsnicii, 4 copii

În viața personală nu au fost numai momente roz pentru Lisa Marie Presley. Ba din contră. Mereu în atenția întregii lumi, crescută în lumina reflectoarelor, fiica lui Elvis a trecut de la depresie, la droguri. Danny Keough este primul ei soț, cel care, de altfel, i-a acordat primul ajutor când menajera a găsit-o în stare de inconștiență, în casă. Cei doi s-au căsătorit în 1988, au rezistat împreună 6 ani, iar din relația lor au rezultat doi copii, fiica Riley (33 de ani) și fiul Benjamin, care s-a sinucis pe 12 iulie 2020, la 27 de ani.

Lisa Marie Presley a fost măritată și cu Michael Jackson și a apărut în celebrul videoclip al acestuia, „You Are Not Alone” (1995). S-au căsătorit pe 26 mai 1994, dar au divorțat în ianuarie 1996.

În 2002, Lisa Marie Presley s-a măritat cu actorul Nicolas Cage, dar mariajul nu a rezistat decât câteva luni. În 2006, fiica lui Elvis se căsătorea cu producătorul Michael Lockwood, cu care are fiice gemene, Vivienne şi Finley (născute în 2008), dar și de acesta s-a separat, în 2016.

Citește și: Ultimele zile întunecate din viața Lisei Marie Presley și ultima poză cu ea în viață. Ce a ieșit la iveală după moartea sa

Citește și: Lisa Marie Presley și ultima postare pe Instagram. Ce a spus despre sinuciderea unicului ei fiu: „Nu treci peste, nu mergi mai departe, Punct!”