Actrița, în vârstă de 66 de ani, a ieșit din nou pe străzile din Los Angeles într-o ținută cel puțin bizară.

Mai precis, Geena Devis a putut fi văzută coborând din SUV-ul său în picioarele goale, cu un hanorac cu gluga trasă pe cap, și o pereche de pantaloni de pijama foarte largi. Ulterior, ea s-a încălțat cu o pereche de șlapi.

Episodul vine după ce, ulterior, în luna noiembrie a anului trecut, artista a apărut în plină stradă cu o basma albastră legată sub bărbie, jeanși evazați mai lungi decât normal și un pulover lălâi.

EXCLUSIVE: Geena Davis Steps Out To Run Errands in Los AngelesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11Să fie de vină divorțul?


În octombrie anul trecut, Geena Davis a reușit să finalizeze în sfârșit divorțul care trena de ani de zile de fostul soț, dr. Reza Jarrahy, care era cu 15 ani mai tânăr decât ea, potrivit Page Six.

Actrița s-a separat de Jarrahy, al patrulea soț al ei, în 2017, iar de atunci perechea a fost implicată într-o acerbă procedură de divorț.

Davis și Jarrahy au fost căsătoriți 16 ani și au trei copii, o fiică de 19 ani, Alizeh Keshvar Davis Jarrahy, și gemenii de 17 ani, Kaiis Steven Jarrahy și Kian William Jarrahy.

Se pare că Jarrahy, chirurg plastician pediatru, a încercat să împartă bunurile și custodia în mod egal, prin mediere, dar Geena Davis a blocat constant procesul. Astfel, actrița ar fi refuzat să-și împartă bunurile și a susținut că ei doi nu au fost niciodată căsătoriți cu adevărat”.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere în 1998, pe când bărbatul avea doar 27 de ani , iar Geena Davis avea 42 de ani. Ei s-au căsătorit pe 1 septembrie 2001 și și-au întemeiat familia în anul următor.

Înainte de a-l întâlni pe Jarrahy, Davis a mai fost căsătorită de trei ori.

Citește și: Monica Gabor a făcut aceleași proceduri care au mutilat-o pe Linda Evanghelista

xEros Ramazzotti și Michelle Hunziker, sărut în fața camerelor

xKeely Shaye Smith nu are complexe! Cum a fost surprinsă la cumpărături soția lui Pierce Brosnan