Actrița, în vârstă de 65 de ani, a ieșit pe străzile din Los Angeles într-o ținută cel puțin bizară.

Mai precis, Geena Devis a putut fi văzută în picioarele goale, cu o basma albastră legată sub bărbie, jeanși evazați mai lungi decât normal și un pulover lălâi.

EXCLUSIVE: Geena Davis Runs Errands Barefoot in Los AngelesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6


Geena părea fericită în timp ce sorbea cu poftă dintr-o băutură răcoritoare.

Să fie de vină divorțul?


Luna trecută, Geena Davis a reușit să finalizeze în sfârșit divorțul care trena de ani de zile de fostul soț, dr. Reza Jarrahy, care era cu 15 ani mai tânăr decât ea, potrivit Page Six.

Actrița s-a separat de Jarrahy, al patrulea soț al ei, în 2017, iar de atunci perechea a fost implicată într-o acerbă procedură de divorț.

Davis și Jarrahy au fost căsătoriți 16 ani și au trei copii, o fiică de 19 ani, Alizeh Keshvar Davis Jarrahy, și gemenii de 17 ani, Kaiis Steven Jarrahy și Kian William Jarrahy.

Se pare că Jarrahy, chirurg plastician pediatru, a încercat să împartă bunurile și custodia în mod egal, prin mediere, dar Geena Davis a blocat constant procesul. Astfel, actrița ar fi refuzat să-și împartă bunurile și a susținut că ei doi nu au fost niciodată căsătoriți cu adevărat”.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere în 1998, pe când bărbatul avea doar 27 de ani , iar Geena Davis avea 42 de ani. Ei s-au căsătorit pe 1 septembrie 2001 și și-au întemeiat familia în anul următor.

Înainte de a-l întâlni pe Jarrahy, Davis a mai fost căsătorită de trei ori.

Citește și: Charlene de Monaco „aproape a murit”, afirmă prietenii prințesei

xKeely Shaye Smith nu are complexe! Cum a fost surprinsă la cumpărături soția lui Pierce Brosnan