Este vorba despre Geanina Ilieș, fostă prezentatoare la Antena 1, unde până în 2016 s-a ocupat de Observator. Geanina Ilieș a participat și la Ferma, în ultimul sezon, show prezentat de Mihaela Rădulecu.

Geanina Ilieș va prezenta show-ul matrimonial Pro TV în noul sezon, cel cu numărul trei.

ea va prezenta de acum emisiuneaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările”, spune Geanina Ilieș despre noul rol.

Zilele trecute, după anunțul lui Prodan că părăsește emisiunea, pentru a se ocupa de fiicele sale și de fotbal, era vehiculat numele Mihaelei Rădulescu la cârma emisiunii.

Impresarul sportiv Anamaria Prodan a fost prezentatoarea emisiunii încă din primul sezon, în urmă cu doi ani, și s-a ocupat inclusiv de episodul pilot din sezonul trei, cel în care sunt prezentați gospodarii.

Emisiunea de la Pro TV este realizată după formatul Farmer wants a wife. Reality show-ul a mai rulat în România, timp de trei sezoane, la Prima TV, sub numele Fermier caut nevastă.

Vezi și Anamaria Prodan părăsește emisiunea ”Gospodar fătă pereche”. Cum motivează și cine o înlocuiește

Citește și: