Anca Dumitra (35 de ani) și Manfred Spendier (45 de ani) au făcut cununia civilă în decembrie 2022, iar weekendul acesta au ajuns în fața altarului. Cei doi formează o pereche superbă, dar emoțiile și bucuria din ziua nunții i-au făcut și mai frumoși. Asta se vede din imaginile publicate pe rețelele sociale și de către miri, dar și unii dintre invitați. Actrița Ecaterina Ladin, colegă cu mireasa în serialul Las Fierbinți, solista Bella Santiago, care s-a ocupat de programul artistic, solista Maria Andreea și soțul ei, fotograful Vali Bărbulescu, au publicat în social media imagini de la fericitul eveniment.

anca-dumitra-geanina-las-fierbinti-nunta-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Povestea relației lor a fost inclusă și în decorul de la nuntă, așa că, pe aleea care ducea către restaurant, au fost montate mai multe indicatoare cu date extrem de importante pentru miri. Februarie 2013 – el a vazut-o pe ea. 2 dec 2021 – ea l-a vazut pe el, 8 decembrie 2021 – au iesit la cină. 17 dec 2021 – s-au îndrăgostit, 23 iulie 2022 – a cerut-o în căsătorie, 13 decembrie 2022 – românia nu a intrat în Schengen (aluzie la faptul că mirele este austriac).

Anca Dumitra a făcut nuntă. Cine este soțul ei și cu ce se ocupă

Anca Dumitra (35 de ani) și Manfred Spendier (45 de ani) formează un cuplu de mai mulți ani, însă nu au defilat prin presă și pe la televizor cu povestea lor de iubire. Manfred Spendier este un afacerist austriac, însă locuiește în România din 2006 și conduce reprezentanţa unuia dintre cei mai puternici dealeri de utilaje din agricultura mondială.

Evită apariţiile în presă, este pasionat de motocross şi spune despre sine că este un simplu fermier, ajuns temporar într-o funcţie înaltă, notează revista-ferma.ro, publicație pentru care Manferd a oferit un interviu, acum 4 ani. „Prima dată am ajuns în România în anul 2002, cu ocazia unui business trip. Abia după patru ani am venit să locuiesc în ţară”, spune austriacul pentru sursa citată.

Soțul Ancăi Dumitra are o fermă în Austria, unde crește porci, oi și vaci

Și iată că aflăm că soțul Geaninei este pasionat de agricultură, de viața și munca la fermă și chiar deține una, în țara natală. „Părinţii mei au o fermă mică situată într-o zonă de munte, în sudul Austriei, aproape de Klagenfurt. Acolo deţinem 40 de hectare de teren pe care cultivăm grâu şi porumb; de asemenea, creştem vaci de lapte, porcine şi oi. Îmi place agricultura, încă din adolescenţă m-am implicat în activităţile fermei. Am muncit mult în trecut şi am condus diferite utilaje.

Era clar că asta îmi doream şi trebuia să continui să merg pe acest drum, aşa că m-am decis să urmez studiile în domeniu şi am devenit inginer tehnic de utilaje agricole. Apoi, un prieten m-a remarcat şi m-a recomandat pentru un post de dealer de echipamente agricole şi uite aşa am intrat în acest domeniu”, a declarat Manfred Spendier pentru www.revista-ferma.ro.

Nici Geanina nu a fost prea generoasă cu detaliile despre viața ei privată, rezumându-se să declare cam atât, într-un interviu exclusiv pentru Libertatea pentru Femei: Eu sunt o persoană pentru care iubirea e cea mai importantă, este coordonata primordială a vieții, e linia întâi în viața mea.

Nu spun ceva nou, bănuiesc că așa e în viața fiecăruia. Iubesc pasional, iubesc cu toată dăruirea posibilă și îmi place să fiu alături de omul meu cu toată îngăduința, cu toată încrederea, cu toată iubirea. În limitele bunului simț, a libertății de sine și a celuilalt, da! Totul este permis în dragoste”, ne declara Anca Dumitra.