În urmă cu câteva ore, cântăreața a postat prima imagine cu iubitul ei, pe care a scris, simplu: ”In Love” (Îndrăgostită), ca să nu mai lase loc de dubii.

Anda Adam și tatăl fetiței sale au decis să pună punct mariajului lor. În ciuda zvonurilor apărute în ultima perioadă, artista a negat despărțirea de Sorin Nicolescu. Asta până când s-a aflat despre relația ei cu un afacerist din Oradea. Vedeta și-a asumat, recent, noua poveste de dragoste pe care o trăiește și este în culmea fericirii.

Recent, musculosul din Oradea a publicat un selfie pe contul său de Instagram, în care apărea în așternuturi alături de Anda Adam. Artista nu a repostat fotografia, însă a postat, la rândul său, o alta, în care apare alături de noul iubit.

fotografia-postata-de-Anda-AdamSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

”Îndrăgostită”, a scris Anda Adam în dreptul imaginii în care apare cu acesta, într-o postură tandră.

Mesajul lui Sorin Nicolescu, după despărțirea de Anda Adam

După ce s-a aflat despre relația Andei Adam cu bărbatul din Oradea, Sorin Nicolescu a ținut să transmită un mesaj clar. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții și îi dorește tot ce este mai bun pe lumea asta.

“Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu, unul, nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum, să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi?

Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește.

Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit, care m-a ajutat în viață și, cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Evelin”, a spus Andrei Nicolescu, la Antena Stars.

Vezi și Anda Adam, primele declarații despre problemele dintre ea și soțul ei

Citește și:

Dani Oțil a apărut cu „burtă de gravidă” în emisiune, după ce a primit o pedeapsă de la Gabriela Prisăcariu. Mesajul prezentatorului

Îl mai ții minte pe Arsenie de la O-Zone? Cum mai arată și cu ce se mai ocupă artistul. E schimbat total!