De când au apărut zvonuri că artistul și fotbalistul ar avea probleme în mariaj, dar și veștile despre problemele de sănătate ale Shakirei, cei doi sunt urmăriți la orice pas de paparazzi și de jurnaliști. Aceștia stau zi și noapte pe lângă casa lor și îi hărțuiesc, făcându-le non-stop poze.

Citește și: Pe prințul William și pe prințul Harry îi știe toată lumea, dar iată cum arată sora lor și ce nepoțică frumoasă au

Au depus plângere împotriva paparazzilor

Potrivit postului spaniol de televiziune Antena 3, sătul de atenția exagerată a presei, Piqué a început să-i filmeze pe fotografi și chiar să le facă și el poze și i-a denunțat. Acesta și-a contactat avocații și le-a dat materialele video ca să le ducă la poliție.  Garda civilă va fi mult mai atentă la ce se întâmplă în zonă, însă, din păcate, nu îi poate goni pe jurnaliștii care stau pe străzile de lângă casa lor din Barcelona, pentru că este spațiu public.

Un celebru chirurg american a venit de la Boston în Barcelona ca să o opereze pe Shakira pe corzile vocale de urgență. Deocamdată, reprezentantul artistei nu a dat detalii despre cum a decurs operația și cum se simte aceasta. Cert este că timp de două luni, Shakira nu va avea voie deloc să vorbească, potrivit ziarelor spaniole.