Iată cine este femeia cu care are o relație și de ce au amânat atât să facă pasul cel mare până acum.

Deși la televizor pare întotdeauna dur și serios, Virgil Ianțu este un familist convins și nu ezită să le declare dragostea fiicei și partenerei lui. Extrem de discret când vine vorba despre viața personală, prezentatorul vorbește rar despre familia sa, însă are planuri mărețe. Puțini știu, de exemplu, că Virgil Ianțu iubește aceeași femeie de mai bine de 20 de ani, însă nu s-au căsătorit nici până în ziua de astăzi.

Cei doi au împreună o fiică adolescentă, una extrem de frumoasă, și au de gând să facă și pasul către altar în curând. Virgil Ianțu a „dat din casă” în podcastul „Acasă la Măruță” și a dezvăluit că vrea să facă și nunta cu femeia care îi este alături de atâta timp și care l-a făcut tată.

Ianțu a spus, mai în glumă, mai în serios, că ar putea aștepta până când se va căsători fiica lor, Iasmina, și să facă nunțile în același timp.

Cererea în căsătorie a fost deja acceptată

”E cerută, e acceptată. Urmează nunta. Ne iubim de 20 de ani, ne cunoaștem de 22. Eu am cerut-o de mai demult, am cerut-o frumos. Nu cred că își va schimba numele.”, i-a mărturisit Virgil Ianțu lui Cătălin Măruță.

Prezentatorul a povestit că momentul cererii în căsătorie a fost unul extrem de emoționant și s-a întâmplat în urmă cu mulți ani. Mai exact, în ziua în care s-a născut fiica lor, Iasmina.

Deși proaspăta mămică a spus „Da” fără să stea pe gânduri, nu au avut timp să facă și nunta. Se gândesc însă să organizeze petrecerea cândva anul acesta sau la anul.

”Am cerut-o într-un mod foarte inedit. S-a născut Iasmina, iar în acea zi, i-am pregătit un săculeț la mânuță, când a văzut-o prima dată, era un inel și un bilețel, în care scria > A zis >.

Și-a dorit foarte mult lucrul ăsta, s-a bucurat mult de această cerere, dar nu am apucat. Ea muncește, eu muncesc.

Probabiul că o să o facem, anul ăsta sau anul viitor. M-am gândit la o idee, să facem nunta când se mărită și fiica mea.

Chiar duc o viață de familie, cum cred eu că ar trebui să existe. Eu o respect foarte tare, îi spun de un milion de ori, pentru că simt, la fel și fetiței mele și suntem o familie foarte faină. Chiar o să ne și căsătorim.”, a mai povestit Virgil Ianțu.

Motivul pentru care nu au făcut pasul mai devreme

Virgil Ianțu a povestit în trecut că el și iubita sa, Roxana, au vrut să se cunune religios, la un moment dat, însă și-au dat seama că nu o pot face fără cununia civilă.

”S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. Așa e de când lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampila și cu drapelul la piept?

Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea.

Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că exista totuși o variantă doar pentru sufletul nostru. Nu există și eu cred că ar trebui reglementată. Nu vreau să stau după acte.”, spunea Virgil Ianțu într-un interviu în trecut.

Roxana Alexandru, femeia care îi este alături lui Virgil Ianțu de peste 20 de ani, este cu 10 ani mai tânără decât el. Cei doi s-au cunoscut în timp ce lucrau la același proiect de televiziune, Roxana făcând parte din echipa de producție la vremea respectivă.

Citește și:

Vedeta s-a căsătorit în secret și nu și-a invitat nici măcar famlia la nuntă! E una dintre cele mai cunoscute familii din lume!

Ce s-a întâmplat între Reghe și Anamaria Prodan după procesul de divorț?