Cel care a spart gheața a fost Ant Anstead, care a publicat pe Instagram o fotografie în care Renee e în brațele sale, extrem de fericită. E în sfârșit confirmarea pe care o aștepta toată lumea.

prima-fotografie-oficiala-cu-cei-doiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Renee are 52 de ani, iar Ant 42, dar vârsta nu pare să fie o piedică pentru ei. Cei doi se întâlnesc din iunie și au considerat că a venit momentul să se prezinte oficial ca un cuplu.

Omul de televiziune nu a scris niciun comentariu lângă poză, dar nici nu era nevoie, aceasta vorbește de la sine. Mai toate comentariile includ inimioare și din multe reiese că erau la curent cu relația lor, chiar dacă protagoniștii au fost foarte discreți.

Ant a declarat pentru People că relația lui e ceva ”personal” . ”E ceva despre care nu vreau să vorbesc prea mult. Suntem la început și nu vreau să pun presiune pe relație”, a mai spus el. Omul de televiziune a mai spus că el și Renee iau lucrurile pe rând, pas cu pas.

Acesta a divorțat chiar anul acesta, din mariajul încheiat având un băiețel, Hudson, în vârstă de 2 ani. Anstead mai are încă un fiu, Archie, de 15 ani, și o fiică, Amelie, de 17 ani, din prima căsătorie.

Vezi și Nou cuplu la orizont: Actrița Renee Zellweger se iubește cu un bărbat cu 10 ani mai tânăr, și el celebru! Cum au fost surprinși cei doi

Citește și:

Victor Socaciu a aflat de la televizor, din sufragerie, că e grav bolnav, internat în spital

Jordana Brewster se pregătește de nuntă, la scurt timp după divorț