Sunt luni deja de când presa tabloidă scrie despre iminentul divorț din familia Ciucu. Însă, până acum, informația nu a putut fi confirmată. Din păcate pentru cei doi, este adevărat, iar acum a venit și dovada.

Pe portalul instanțelor de judecată a fost publicat faptul că Alexandru Ciucu i-a deschis un proces cântăreței în ceea ce privește cusodia copiilor. Se pare că aceștia nu s-au înțeles în privința a felului în care își vor împărți copiii după separare.

Până acum, cei doi nu au vrut să vorbească despre aceste zvonuri, deși s-a tot scris în presă că sunt la un pas de divorț. De fiecare dată când au fost contactați de reporteri, aceștia nu au vrut să declare nimic, ba chiar au negat că ar avea probleme.

Acum totul e evident și dovada divorțului e clară, după ce procesul a apărut pe portalul instanțelor de judecată, după cum scrie Spy News. Bineînțeles, de aici reiese faptul că divorțul nu e deloc unul simplu, ci destul de complicat, din moment ce cei doi nu au reușit să se înțeleagă nici asupra acestui aspect.

Devine limpede pentru toată lumea că cei doi nu au reușit să divorțeze la notar, motivele fiind doar de către ei știute. Prin urmare, aceștia au ales varianta de a merge la tribunal, iar procesul nu pare să se încheie prea curând.

Contactat de reporterii Fanatik, Alexandru Ciucu a avut și o primă reacție. ”Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum”, a spus Alexandru Ciucu. Alina Sorescu nu a comentat informațiile în niciun fel.

alina sorescu alaturi de sotul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

12 ani de mariaj

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010. Dacă pentru Alina Sorescu era prima căsătorie, Alexandru Ciucu era la al doilea mariaj.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au împreună două fetițe, pe Raisa și pe Carolina.

Vezi și Imaginea făcută publică de Alexandru Ciucu după ce s-a spus că divorțează de Alina Sorescu

Citește și:

Irinel Columbeanu, noi dezvăluiri în cartea sa. De ce a plecat, de fapt, din vila de la Izvorani

Câți bani cere Lidia Buble la evenimente. Tariful cântăreței pentru o nuntă sau botez