E adevărat, e vorba despre un vas de croazieră, P&O, și probabil că nici contractul nu e unul de lepădat. Dar cu siguranță nici nu e același lucru cu a cânta pe scenă și a fi aclamat de mii de oameni, așa cum era obișnuit până acum.

În plus, în afară de faptul că e solist principal în Take That și mulți spun că e și cea mai bună voce a trupei, atât în vechea componență, cât și cea nouă, Gary Barlow, în vârstă de 48 de ani, a fost și jurat al emisiunii X Factor, varianta britanică.

Acum, iată-l răspunzând de atmosfera și distracția turiștilor de pe vasul de croazieră care ajunge până la fiordurile din Norvegia, în Spania, Portugalia și Insulele Canare. A primit funcția de director muzical.

Pe scena de pe vas nu au fost însă chemați și colegii săi de trupă, Howard Donald și Mark Owen.

Nus e știe ce impact va avea acest job asupra vieții de familie a artistului. Din 2000, acesta este căsătorit cu Dawn Andrews, care a fost dansatoare pentru Take That. Împreună, au trei copii, născuți în 2000, 2002 și 2009. În 2012, artistul a anunțat că el și soția lui așteaptă al patrulea copil. Din păcate, acesta, o fetiță, s-a născut mort.

Vezi și Un cântăreț celebru și-a înșelat soția, cu care era căsătorit de 12 ani, și nu are niciun regret. Soția și amanta s-au confruntat și e incredibil ce a ieșit

Citește și: