Ce spun românii” , show-ul în care nu contează ce știi, ci dacă știi să te distrezi, începe căutările pentru familii frumoase, gata să câștige premii în bani sau marele premiu care constă într-o mașină de familie.

Cabral, gazda emisiunii ”Ce spun românii” este pregătit pentru un nou sezon antrenant, plin de voie bună, alături de concurenți amuzanți, spontani și răspunsurile acestora pline de imaginație.

Am început fiind curioși de cum va fi primit show-ul și am fost surprinși să vedem cu cât entuziasm a fost primit. Acum ne pregătim să începem un nou sezon și, sincer să fiu, îmi doresc să dăm cât mai repede și cât mai des premiul cel mare. Am avut în sezoanele trecute niște familii foarte frumoase, concurenți zâmbitori și veseli, mi-aș dori să avem și în sezonul acesta familii la fel de frumoase, care să plece acasă câștigătoare.”, a declarat Cabral.

Sezonul trecut, emisiunea ”Ce spun românii” le-a adus telespectatorilor energie pozitivă, reacții surprinzătoare și câte două familii care au încercat în fiecare zi, de luni până vineri, să ghicească cele mai populare răspunsuri ale unor întrebări adresate anterior unui eșantion format din 100 de persoane, pentru a câștiga premii în bani pe parcursul celor șapte runde zilnice și a se califica mai departe în concurs.

Solicitările de participare la ”Ce spun românii” sunt așteptate pe e-mail

Cei care doresc să participe împreună cu familia în noul sezon sunt așteptați să se înscrie prin e-mail, cu toate datele, la adresa [email protected] pentru a intra în competiția răspunsurilor surprinzătoare și amuzante, alături de gazda emisiunii, Cabral.

Credit foto: Pro Tv