Este dor un copil și se comportă ca atare. Nu e de mirare că prințul Louis a făcut propriul spectacol în loja regală în timpul paradei de duminică.

Asta după ce în prima zi a Jubileului, tot el a amuzat publicul cu o mulțime de mutrițe amuzante și grimase în balconul Palatului Buckingham.

De această dată însă, energia micuțului prinț i-a pus la grea încercare pe toți membri apropiați ai familiei sale, aflți împreună în loja regală: mama sa, frații săi mai mari – prințesa Charlotte (7 ani) și prințul George (8 ani), tatăl său, prințul William, și bunicii, prințul Charles și Camilla, ducesa de Cornwall.

Platinum Jubilee Pageant, London, UK – 05 Jun 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Prima sa „victimă” a fost chiar mama sa, Kate, care a arătat un desăvârșit calm britanic în fața energiei de nestăpânit a celui mai mic dintre fii săi.

Căci Louis, s-a foit, a scos limba, i-a dat cu tifla mamei sale, i s-a agățat de gât, i-a spus „secrete” la ureche, s-a cerut în brațe și apoi jos și s-a strâmbat în fel și chip la ducesă.

Apoi, micuțul a încercat să-i capteze atenția bunicului său patern, prințul Charles. Dar și acesta s-a dovedit un bunic drăgăstos și experimentat și, pentru a-i potoli elanul de energie, l-a așezat pe genunchi, loc în care o vreme Louis a stat liniștit.

Nici tatăl său nu a scăpat însă tirului de năzdrăvănii. La un moment dat, micuțul Louis a făcut ce a făcut și s-a instalat confortabil pe genunchii Prințului William, loc din care, o vreme, a urmărit spectacolul dedicat străbunicii sale, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Citește și: VIDEO Prințesa Charlotte, o nouă năzbâtie, până și la Jubileul Reginei! Năzdrăvana Casei Regale l-a pus la punct pe fratele ei mai mic